AKTUELNO

Sve je detaljno iskomentarisala.

Voditelj Milan Milošević je obavio intervju i sa Jovanom Tomić Matorom koja je nedavno raskinula vezu sa Sanjom Stanković.

Foto: TV Pink Printscreen

VIše mi je proradio inat, ne smatram da sam 100% kriva za raskid. Preko Mirka sam poslala Sanji srce i poručila joj da je volim. On mi je sad rekao da se čuo sa Sanjom, pozdravila me, sve je bilo u redu. Kad se izdešavao taj ples i sve, on je nju zvao da joj za srce, ona je otišla na more u Španiju, sama. Rekao mi je da mu se javila sa mog profila. Nije mi mnogo pričao. Ja sam njoj poslala njoj poruku i preko Mlađe, ja nju volim, mislim da nije razlog samo Luna. Osećam da nisam sto posto kriva, ja ne bih mogla tek tako da nastavim život da je ona ovde, a ona napolju. Mirko mi je rekao da je bila u Španiji sama, da je kačila slike. Ja sam sklona povezivanju. Povezala sam da je sa nekim išla, ali da nije htela da prikaže sliku, mislim da je krenula dalje. Rekla je da u emotivnom smislu nije prisutna u životu tog bivšeg verenika. Neverovatno mi je da je sve izbrisala zbog te narukvice i plesa, možda ju je gušila veza, ja sam posesivna, možda sam je gušila, možda nije bila srećna - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Milan je upitao Jovanu šta se dešava između Ane Korać i Davida Dragojevića.

Svađa je bila u toku, neprijatno mi je da slušam i isključila sam se. Anči sad nema ni kome da se poveri. Nas dve jedna drugoj sve pričamo. Ali kad je bila ona situacija sa Hotelom, ona mi se od tada više ne poverava. Ispričala mi je sve za Janjuša i za s*ks. Kad je bila ta svađa, Ana mi je rekla da je uhvatila Davida da laže već nekoliko puta za istu stvar. Ne mislim da se ohladila, ali je mnogo stvari nervira kod Davida, nervoznija je. Oni imaju neki problem. David toliko brine o njoj, on je mene trenirao, a ona mu je to zamerila jer ne provodi vreme sa njom. Sve više osećam kao da se pravi neka distanca, krivo mi je što mi se Ana ne poverava, nešto nije u redu. Od kada su se pomirili provode 24 časa zajedno. Nije baš srećna, vidi se, nervozna je, nešto je muči, ali ne znam šta - istakla je Tomićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Voditelj je upitao Matoru da prokomentariše odnos između Marka Miljkovića, Anabele Atijas i Lune Đogani.

Marko i ja smo imali preozbiljan sukob koji se nikada nije završio, van rijalitija, umešani su i moji i njegovi prijatelji. Udario me je, ima snimak. Došao je dečko na splav i udario me, ja sam se potukla. Posle toga smo ovde ušli, on je mene pokušao da pecne, a ja njega do te mere ne volim, ja ne bih mogla da izdržim, možda bih prva krenula da se fizički obračunam sa njim, toliko ga ne podnosim. Dok on mene potšuje, tu našu relaciju, ja neću da krećem. Došao je i moj posao u pitanje, umešani su i drugi ljudi. Počinjem da se nerviram, Gagi je toliko bezobrazan prema meni, on u bradu mumla da sam mu se nakačila na grbaču, to kaže Marku i Luni. Luna mu kaže da imam pravo da komentarišem, a Gagi kontantno pecka i podbada. Malo mi fali da ga izvređam, zgadio mi se. Luna je uvek pričalo da uvek voli tatu, ona mi je objasnila da takve iste reakcije ima i na mamu, ali da to neće da rešava ovde. Luna mi je rekla da takve stvari ne mogu da se reše ovde. Meni bi bilo najgore da roditelji ne prihvate vezu, ali bih se malo trudila da me poštuju. Nije mi normalno da Gagi ima takav odnos sa Markom. Oni se ponašaju kao najbolji prijatelji, a da je Luna ušla u vezu sa njegovim najboljim drugom. Gagi nema nijedan argument. Što se tiče Marka, ja se ogradim i neću da komentarišem tu vezu. Ne može niko treći da bude kriv ako sam ja u lošim odnosima sa mojom majkom, Luna je kriva. Ja se potpuno slažem sa Pešićekom, neke stvari nisu normalne. Meni nije bilo dobro kad Sanjina majka nije htela da čuje za mene, a njega boli uvo. Mnoge majke ne vole izbore svoje dece, ali da se ne poštuju nije mi jasno. Ko zna šta se to izdešavalo, mislim da ni pola priče nije iznešeno. Da nije Anabela ušla ja bih mislila da je Gagi dobrica, ja sam njime bila oduševljena. Toliko da želiš nekoga da osporiš, da ga degradiraš, on konstatno uvlači Lunu. Kad smo Stefan i ja bili majmuni, on je mene pitao da li sam komentarisala da se on i Anabela takmiče. Gagi se najviše takmiči, pominje honorare, strimove, fanove, on je u sve upućen. Ja sam sa Anabelom imala konflikt, zbog Lune, jer je Luna lagala. A što Gagi nije branio Lunu, ne on se tad ogradio. Gagi kaže da je ušao zbog para, a da Anabela na to nema pravo, kaže da je ona došla da uništi svoju ćerku - zaključila je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

'