AKTUELNO

Haotična svađa u Beloj kući!

Nakon Dragane Mitar, Edis Fetić ustao je kako bi odgovorio na pitanje predstavnika sedme sile. Odmah na početku objasnio je zbog čega je Dragani nekoliko puta do sada rekao da je žali.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja kad kažem njoj da je žalim, ne žalim ja nju kao osobu, ona nije za žaljenje, ona sve što radi, radi sebi. Kada kažem da žalim, žalim za našim odnosom koji je mogao da bude idealan - rekao je Edo.
Zar ne misliš da je licemerno da skačeš i prekidaš je kada je htela da ispriča sve o vama, i za policiju i za nasilje, a ti je kao ohrabruješ rečima: ,,Kaži slobodno" - glasilo je pitanje.
Verovatno jeste delovalo licemerno, jer ja njoj to tražim i napolju i ovde, stvarno sam hteo da čujem šta ima da kaže. Onda sam svesno pustio, ćutao sam, ni tada nije rekla, ja bih voleo da dođe do toga da ona kaže sve to. Ona meni nikada nije prigovarala u nekim stvarima koje joj smetaju. Ja sam danas Anabeli rekao neke stvari, neću njenu temu komentarisati, ona ne prihvata nikakav vid kritike, ako sam rekao da je ona kriva za nasilje, ja sam rekao da je ona bila u tom periodu, bila je od žena koja je stvarno delovala tip-top. Evo, ja joj se ovim putem izvinjavam. Anabela, ovde si napala Marka Miljkovića, Gagija, svoju ćerku i na kraju si ispolivala Orozovića, dečko koji je svaki put tu. Ti izazivaš. Zorica ti je rekla jednu ružnu reč, ti si rekla toliko toga - dodao je Fetić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je klasičan primer nasilnika! On je rekao da sve žene trebaju da idu na poligraf, da se vidi ko smo i šta smo! Onda mi je rekao da sam folirant, prevarant, da glumim žrtvu, da sam došla da naplatim svoju tužnu, lažnu priču. Zbog ovakvih kao što je on, mi žene ćutimo - vikala je Anabela.
To misli 90% kuće, koja uzdiše kada ti ustaneš. Ne mogu da slušam više foliranje, ženo! Ti imaš očigledan problem konkurencije sa ćerkom, ti se takmičiš sa njom. Ovog čoveka si oterala u bolnicu, nisi uspela da održiš brak, drugi čovek ti je isto na lečenju zbog tebe, ženo - odbrusio je Fetić.
Nije ih ona terala da se drogiraju, čoveče - povikala je Jovana Tomić Matora.

Nekolicina zadrugara pobunilo se protiv Eda, govoreći mu da ne priča ispravno.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

'