AKTUELNO

Ponovo se vratila starim navikama!

Nakon kratke pauze, voditelj Milan Milošević podigao je Minu Vrbaški kako bi popričao sa njom o romansi sa Mensurom Ajdarpašićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je moguće da Erminu nisu stavila na spisak za kupovinu? Posle svega što si se izborila za nju kod Drveta - upitao je voditelj.
Pa nije Ermina nju rodila! Ja ženama ne verujem, generalno - urlao je Mensur, a onda ga je utišao voditelj.
On i ja smo pisali spisak, dok još nije ni stiglo pismo za radnju, imali smo pripremljeno, a u pismu je pisalo da može svako pojedinačno, tek kasnije kada sam se vratila, čula sam da je Tari dao pare. Krivo mi je, jer je ona pored par devojaka, Jelene i Milice, koja se toliko potrudila, kada mi je bilo najteže, dizala me je, spavala je sa mnom. One su meni bile tu bukvalno! Jelena je htela da mi pokaže kakav je njen rijaliti, Ermina je pokušala da digne moje samopouzdanje, pružila mi je to da mi frizer dođe! On nije rekao nijednu ružnu reč, a ona je pokušala da me uzdigne - rekla je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ništa, ja kada sam danas videla da Mina dolazi, videla sam da nosi novac, mislila sam da će mi dati kutiju cigareta. Svi su to čuli! Kada smo Gagi i ja pobedili na Zadrugoviziji, mi smo svima podelili, ja sam bila u najgorim odnosima sa Mensurom, ja sam Mini tad dala novac - vikala je Ermina.
Ja sam videla koliko su oni novca uzeli i da se ne seti da 500 dinara izvadi i da joj da! - ubacila se Luna Đogani.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne tražim opravdanje, nisam mislila na nju, žao mi je i šta sada? Takva sam i šta sada! Kada mi neko dođe i kaže: ,,Daj mi", daću, a sad da li nisam Marku ili Mateji nešto ponudila... - pravdala se Mina.
Ja nisam znao ko ima, ko nema! Pitao sam Matoru! - urlao je Mensur.
Ti kad se vratiš Mensuru, ti ne vidiš nikoga! - rekla je Ermina.
Ne želim da mi mama vodi život! Ja znam da svoju porodicu možda povređujem! - odbrusila je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

'