AKTUELNO

Opšta halabuka u Beloj kući!

Jelena Pešić ustala je za crnim stolom i u suzama progovorila o ljubomori zadrugarki prema njoj, zbog njenog druženja sa njihovim momcima. Naime, Mina Vrbaški, Milica Kemez, Iva Grgurić i Luna Đogani su zadrugarke koje su napadale Jelenu zbog druženja sa njihovim momcima.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja imam 30 godina, ona je za mene klinka, ja ne mogu da je provociram. Ja nisam bila sa Vladimirom, a ona ga pominje, ja sam ga samo izdvojila kao muškarca. Ona zna kako se ja ponašam - pričala je Jelena kroz suze.
Zašto Mina nije ustala i rekla da je imala situaciju sa Tomovićem i da ju je Jelena tešila? Nego mene meša u ovo, ja majci rođenoj ne verujem! Ja ovde nemam ni druga, ni prijatelja - urlao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Luna je jedino imala pravo da mi zamera, ušla je i rekla da ne zamera meni, nego svom dečku! A mene su napadale za stolom! - pričala je Pešićeva.

U Beloj kući odmah je nastao haos zbog Jeleninih reči, a onda je Mensur ustao, izvinio se voditelju i ponovo izneo svoje mišljenje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ovde nemam ni druga, ni prijatelja, ni majku, ovo je moj posao i došao sam ovde. Što se tiče ovih stvari, ja ženama ne verujem, ostavljam prostora uvek da postoji mogućnost za nešto, vi mene napadate zbog toga! Mina sumnja u ovo zbog Vladimira, to je ispričala ona - izjavio je Mensur.
Ona priča o meni, veliča, ja nju stvarno gotivim, gledam je, ne kao sestru, ali je najviše volim ovde. Zašto se sa mnom ne češka, zagrlimo se, ali se ne družimo i oni imaju devojke! Meni nije normalno da moja devojka ima druga sa kojim se češka, ja pričam za to - dobacio je Stefan Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

'