AKTUELNO

Ovo su mnogi hteli da čuju!

Gledaoci su večeras u emisji ,,Pitanja gledalaca" imali pitanje i za Anabelu Atijas, a bilo je o garderobi koju je njena ćerka Luna Đogani dobila od fan grupe ,,ljubičasti".

Anabela, pljuješ po ljubičastima, a nije te sramota da uzmeš od Lune stvari, koje je ista ta grupa kupila? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ih ne pljujem, ja sam rekla da će glasati jače, nisam pljuvala po njima. Tri, četiri puta sam ih pomenula, sramota me je što nisam imala više osećaja za sebe, da sebi kupujem, nego sam više Luni kupovala. Uvek sam od Lune dobijala ono što neće da nosi i obrnuto, to je moja ćerka, ali ako je problem, ja ću vratiti. U pravu su ljudi skroz - rekla je Anabela.
Sve stvari koje su meni poslate, hvala im, ali ako su meni kupili, to su moje stvari, koje mogu da dam kome hoćem. Mama i ja delimo sve, inače i u privatnom životu - dodala je Đoganijeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne sećam se konkretno, ali znam da je bila neka. Pomenula je kako je neko pretio, ja sam rekao da nisu svi takvi, da se ne vraćamo - ubacio se Miljković.
Kada sam ušla, jesam rekla Luni da ne pozdravlja njih, jer oni meni žele da crknem, meni je to katastrofa - dodala je Atijasova.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

'