AKTUELNO

Zorici se nije svidelo kada joj je Jelena poručila da se klela u decu.

Tokom današnje "Igre istine" Lepi Mića imao je pitanje za Jelenu Pešić od koje je želeo da čćuje zbog čega Zorica Marković i ona imaju probleme. Nakon ovoga izbila je žestoka svađa između njih dve.

Foto: TV Pink Printscreen

Zorica je žena koja pravi sačekuše po imanju, ali svi smo je izvalili. Ja samo ne mogu da bi se ovako ubacuje. Ja sam svesna da si ti navikla na nekulturu, ali... Ja sam shvatila da je ona ostavljena žena i da je u depresiji i zato joj ja sve opraštam. Meni je žao da jedna pevačica ovako završi. Mislim da nju najviše iritiram kad hvalim njene koleginice - rekla je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam nekulturna, a ti su u k*rcu. Ovde svi imaju k*rac, a ti nemaš! Ti si dotakla već dno, samo glumiš da si dama. Napolju si katastrofa. Ovo glumiš i nemam nijednog čoveka, već armiju ljudi... Zato si rekla da ti se sviđa Aca Lukas - rekla je Zorica.
Rekla sam da je Aca tip mog muškarca. Nema šta ti mene da sređuješ njega. Ja tvoj jezik ne razumem. Ja tebe neću vređati i želim ti sve najbolje u životu. Ti si pokupila otrcane fore, Zorica ima te njene naučene rečenice... Ovde joj je svaka devojka k! - rekla je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Imala si oženjenog, Jelena! Ove devojke nisu ljubomorne na tebe, nego ti na njih. Ti si prazna kao vreća! Devojko, opameti se! Ti ličiš na damu, ali ostavi se te glume. Provaljena si! - nastavila je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si napala ćerku od svoje najbolje drugarice, šta ja da očekujem od tebe. Ti si napala Taru! Ja tvoj jezik ne razumem! Ne znam šta pričaš! Ti tražiš k*rac! Ostaviću tebi da budeš prosta, samo to možeš! Zar se nisi klela u decu, da Marko nije ni za kim odlepio, nego kao za mnom? - pričala je Jelena.
Ko se k*rvo kelo u decu? J*bem li ti majku u pi*ku! Ja se klela u decu? Ti si najveći lažov u Zadruzi! Ja se za k*rvu klela u decu? - rekla je Zorica.

Na kraju je Jelena donela šampanjac i poručila Zorici (ironično) da se pomire, a onda je pevačica u sve upetljala Lepog Miću i Maju Marinković. U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'