AKTUELNO

Nastao je haos.

Voditelj Milan Milošević večeras zadrugarima čita pitanja koja su postavili gledaoci. On je pročitao pitanje za Maju Marinković : "Majo da li si svesna koliki si car i streptomicin za muža godine, samo nastavi sa urnisanjem, nije bolje ni zaslužio"?

Ne mogu da kažem da se ponosim time. Meni posle bude žao, ja mu se izvinim za ružne reči. Ja budem bezobrazna, pa mi bude žao. On mene nekim hladnim rečima dovede do ludila - rekla je Maja.

Milica Kemez i Jelena Pešić su prekinule Maju kako bi nastavile svoju raspravu.

Je l' ti smeta što se volimo Bora i ja. Mi se volimo i to je tako - rekla je Pešićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Odmah potom Milica i Bora Santana su oštro osudili Majinu vezu sa Janjušem.

Ovo ti je sedmi oženjeni po redu, jesi ku*avela. Mogla bi da dođe Janjuševa žena da te našamara. Ti si ku*vetina, paraskeva ovog rijalitija. Vratiće ti Bog i karma - rekao je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Maja je nastavila svoje izlaganje, a priliku da prokomentarišu pitanje dobili su Marko Janjušević Janjuš i Branislav Radonić Brendon.

Svi vide moju histeriju, a ne vide šta on radi. On zna šta prouzrokuje u meni - zaključila je Maja svoje izlaganje.
Maja i Janjuš imaju psihotičnu konekciju zasnovanu na seksualnoj privlačnosti. Sinoć sam bio u Pabu, kad je Janjuš psovao Maju, a ni ona nije zlatna jer ga provocira. On se ponaša kao june u blatu, a ona nikad luđa. Maji zameram što nema dostojanstvo, kako planira da ode u restoran da sedne sa nekim posle tog bacakanja. Zameram joj što je u odnosu sa njim izgubila dostojanstvo - rekao je Brendon.

Foto: TV Pink Printscreen

Neću da se opterećujem. Potresao bih se da je neka druga situacija. Jeste ružno što je psujem. Najmanje psujem u poslednje vreme. Ja joj kažem po dvadeset puta da prestane, ali ona nastavlja - rekao je Janjuš.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S.M.

#Zadruga