AKTUELNO

Nije imao milosti prema njoj.

Zadrugari kao i svakog petka nominuju potrčke za izbacivanje. Večeras u izolaciju mogu poslati Minu Vrbaški ili Mensura Ajdarpašića.

Na red da saopšti koga nominuje stigao je i Edis Edo Fetić.

Njih dvoje su meni stvarno dragi. Mensur se izvinio posle konflikta. Pokazao je da je pravi muškarac. Mina mi je jako draga, ali šaljem nju u izolaciju - rekao je Edo.

Foto: TV Pink Printscreen

Branislav Radonić Brendon i Dragana Mitar odlučili su koga će poslati u izolaciju.

Oni su specifičan par. Uvukla ih je rilijati centrifuga, treba naučiti da ploviš celom igricom, a ne da te igrica ubaci u tu centrifugu. Gotivim ih podjednako, Minu još iz druge sezone. Mensura vidim u Moskvi, u Rusiji, šteta što se nije kvalifikovao za neke specijalne jedinice, što se nije profilisao za poziv tog tipa. Zameram mu njegovu gordost i prepotentnost. Drago mi je da smo ostvarili korektnu relaciju. Jedan je od kvalitetnijih zadrugara i drago mi je što je povredio ruku juče dok je udarao u stub. Mina me podseća na Minu iz prošle sezone. Rekao sam joj da probudi dostojanstvo u sebi. Savetujem joj da se odmori od rijalitija. Trebalo bi da se odmoriš i posvetiš sebi. Ti znaš da te volim i da si mi draga, moraš zbog mame i bake da se popraviš. Moraš da se podigneš i da udahneš malo vazduha i života. Poslaću Minu u izolaciju, Mensura čuvam - rekao je Brendon.

Foto: TV Pink Printscreen

Od početka Mensur i ja imamo netrpeljivost. Ne mrzimo se, ali nemamo komunikaciju. Minu znam iz prošle sezone, uvek bih je sačuvala. Što se tiče njene veze, neću komentarisati. Šaljem Mensura u izolaciju, čuvam Minu - rekla je Dragana.

Više o ovome pogledajte u video materijalu ispod teksta.

Autor: S.M.

#Zadruga