AKTUELNO

Sve mu oprašta, ali ne zaboravlja.

Zadrugari večeras pitaju jedni druge sve ono što ih zanima, a tiče se dešavanja i njihovih odnosa pred kamerama "Zadruge 3".

Milica Kemez postavila je pitanje Anabeli Atijas : "Da li možeš da navedeš pet osobina Marka Miljkovića koje nisu dobre za Lunu, i da li misliš da te osobine mogu da se promene kakao bi on bio idealan za nju?"

Foto: TV Pink Printscreen

Ne sviđa mi se što je gord, što je bahat. To "ja, tompus, može mi se"... Te osobine ne idu uz Lunu. On to ne može da promeni, ima previše godina. Nema poštovanja. Iskoristio je mnogo trenutaka da me ponizi. Kao i kada me pitao za trideset sedam, na šta sedam, rekla bih mu i na šta bih sela, da on nije dečko moje ćerke. On to sve naziva svojom rijaliti igrom. Ja smatram da niko ne može da bude nešto što nije. Ja se neću mešati u njihov odnos. Moj i Lunin odnos nikad neće biti iskren dok je ona sa njim. Sve kroz "Zadrugu 2", sve što sam čula o njemu, pa i sve što sam osetila na svojoj koži, nema teoretske šanse da ga prihvatim. Sve mu je oprošteno, neću da živim sa mržnjom prema bilo kome. Ponovo ću biti spremna da plačem i da je ne viđam, on nju može samo loše da predstavi. Ali ga molim da je čuva. Sve ostalo je na njoj - rekla je Anabela.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S.M.

#Zadruga