AKTUELNO

Turbulentna noć u Beloj kući.

Zadrugari večeras pitaju jedni druge sve ono što ih zanima, a tiče se dešavanja i njihovih odnosa pred kamerama "Zadruge 3".

Filip Đukić je postavio pitanje Maji Marinković : "Da li si večeras shvatila da ne treba da smaraš Janjuša za neke druge devojke, kako flertuje i da li ćeš ponavljati te neke stvari?"

Foto: TV Pink Printscreen

Posle svake naše svađe meni bude krivo zato što reagujem tako burno. Ako on zna da meni smetaju te neke stvari, onda ni on ne treba da radi to. Meni se zamera Mensur, a ja sam se samo nasmejela. Ja nisam bila povezivana sa Mensurom, a on je sa svim devojkama imao nešto i bio povezivan. Ja ne znam koliko puta treba da mu kažem šta mi smeta. Njemu je to sprdnja, on ne misli da je to loše. Meni nije prijatno u toj situaciji. Bilo mi je žao večeras. Bilo mi je žao i kad ga uhvatim za ruku ili za vrat, mislim da takvo ponašanje ne priliči jednoj devojci. Ne znam, eto, smirila sam se. Ako zna šta mi smeta, onda ne treba to da radi. Pokušaću da se iskontrolišem - rekla je Maja.

Maja Marinković postavila je pitanje za Lepog Miću : "Navedi tri osobe koje su najprljavije igrale igru da bi došle dovde?"

Foto: TV Pink Printscreen

Ako mislite da možete da igrate rijaliti igru, ne možete. Do najgorih situacija je došlo u porodici Đogani - Atijas. Anabela je rekla da ne želi da pobedi jer se to njenoj ćerki ne bi sviđalo. Marko dođe i kaže da može da pošalje kući kad god hoće. Na koji način on to zna? Može jedino da isprovocira nekoga da ga udari. Tara je igrala vrlo loše, branila je tuđe interese i nije vodila računa o sebi. Shvatila je da ne treba da mafija. U svakoj vezi je bilo da jedan od partnera da to radi zbog rijalitija - rekao je Mića

Tara Simov je prekinula Miću u izlaganju i pitala ga da li se seća koji su ona i Mateja imali cilj kada su ulazili u vezu.

Ti si imala cilj da budeš s njim zbog njegove bivše devojke, posle ste se zaigrali. Oni su primer veze gde jedan partner govori da je bilo muljanja. Samo majmun ne menja mišljenje - rekao je Mića.

Tara je napustila Belu kuću vidno potresena i uplakana.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S.M.

#Zadruga