AKTUELNO

Sve puca od iskrenosti.

Ove noći takmičari najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga 3", igraju "Igru istine", a potrebno je da iskreno odgovore na pitanja koja međusobno postavljaju jedni drugima.

Gagi Đogani pitao je Filipa Đukića : "Je l' misliš da te Iva sprda? Da li misliš da sam bio u pravu kad sam ti rekao da ne ulaziš u vezu sa njom?"

Ne. Mislim da me ne sprda, mislim da je bezobrazna. Ne mislim da si u pravu. Ti (Iva) si mene ubeđivala da budemo zajedno.

Foto: TV Pink Printscreen

Filip je pitao Edisa Eda Fetića : "Da li postoji neki procenat da ti i Dragana posle svega sednete i popričate?"

Možemo da sednemo, nije problem. Do pomirenja sigurno neće doći. Ona treba da se okrene svom životu. Imali smo ovde dovoljno vremena i nismo uspeli.

Foto: TV Pink Printscreen

Edo je pitao Nikolu Orozovića : "Ivana je tu još sutra i prekosutra, da li ćeš joj reći da ti se sviđa i da si se zaljubio? Šta planiraš?"

Da, sviđa mi se. Planiram sutra da uđem u izolaciju, samo ne znam da li će me kazniti.

Orozović je pitao Ivanu Krunić koliko ga voli od 1 do 10, a Ivana je odgovorila 10. Ivana je pitala Anu Korać : "Ti i Jelena ste dobre Borine drugarice, videla sam te da se grliš sa Borom. Da li misliš da je to okej prema Milici?"

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je David rekao kada sam ja ulazila da mogu samo da se grlim sa Borom i da mi neće zameriti jer Bora i ja imamo odnos kao brat i sestra. Ja ne mogu da budem agresivna jer to nisam. Ja sam mazna devojka. Bora ako me uhvati za ruku, ja ga neću pustiti. Meni prija Borin zagrljaj. Bora zna celu moju porodicu,svi ga obožavaju. Ako mu naš odnos zamera njegova devojka, onda Bora ne treba da prilazi. Neka bude da nas dve nismo normalne - rekla je Ana.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S.M.

#Zadruga