AKTUELNO

Drama!

Šta je jutro bez drame Mine Vrbaški? U ranim jutarnjim satima Mina se tuširala sa Mensurom Ajdarpašićem, a onda je iskoristila trenutak, pa je ponovo počela da urla, prebacuje i izaziva žestoke glavobolje kod svog bivšeg dečka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam non-stop oko tebe! Non-stop sam tu! - urlao je Ajdarpašić.
Ti to radiš na silu! - provocirala je Mina.
Ma ti to radiš na silu - urlao je Mensur.

Mina i Mensur nastavili su da se raspravljaju na putu do izolacije, te su uspeli i da se brutalno posvađaju. Mensur je demonstrativno napusito Minino prisustvo i otišao da legne, a ona je uradila ono što najbolje zna, počela je da ga prati u stopu i urniše brutalnom svađom, tokom koje ju je on podsetio na aferu sa Vladimirom Tomovićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je žao što sam tebe voleo kao Boga! Ma marš j*bem ti mater! Svaki put pokušam normalno da pričam, a ti mi okrećeš leđa! 'Ajde, u p*čku materinu više! - urlao je Mensur.
Ma znaš kakva sam ja bila, mene nisu interesovale emocije! Ja znam koliko ja tebe volim, drugačije je to, ja tebe ne upoređuje sa drugim! Boli me kad mi pričaš neke stvari! - govorila je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ma ja tebe razumem tebe, nije ni meni sjajno i bajno bilo, ali mnogo sam ja g*vana pojeo! Koga si imala kao mene? Pa ne, nego su te j*bali! Ovaj ti se vratio sa p*čkom! Nemoj da odem i da se izj*bem sa pet p*čki! Tako ćeš me mnogo više poštovati! - odbrusio je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilozima pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga