AKTUELNO

Nije mogao da se izbori sam sa sobom!

Jedan od favorita treće sezone rijalitija "Zadruga 3" Mensur Ajdarpašić, briznuo je u plač kada su mu pristizala pitanja predstavnika sedme sile da potencijalno koristi Minu Vrbaški kao sredstvo za dolaženje do cilja.

Ajdarpašić je u naletu besa počeo da lomi sve pred sobom, a kada je došao sebi, ponovo je pokušavao da odgovori na pitanje novinara.

Foto: TV Pink Printscreen

Nikoga ja ne zavrćem za ruku, to što se ovde ona i ja svađamo, ja nikoga ne tučen. Ardijane, povlači sve, vadi me odavde. Ja ne dozvoljavam da se neko na nju dere (Lepi Mića), mogu samo ja! Ja sam je voleo, osećam određenu ljubav prema njoj, samo mogu ja. Ardijane, znaš kakve veze imamo napolju, vadi me, spasavaj me odavde - vikao je Mensur kroz plač.
Ne, nisam Mini branio da se oblači kako ona želi. Vidiš li, kako se predstavljam ovde. Nisam ja žrtva, ja ne želim da budem žrtva. Bez dinara sam ostao, šta to meni ide u korist. Mene će sada da napadaju svi, jer sam se svađao sa Mićom. Tuži me, da Bog da se osećao kao ja! - pričao je Ajdarpašić.
Ti si najveće ljudsko pseto, p*čka jedna plačljiva, argumentima se bori. Pričaj, šta ti je ko radio? Mensur je sinoć imao 90% dobrih komentara - isticao je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga