AKTUELNO

Mensur tvrdi da se Lepi Mića loži na Minu, da će objasniti sve Ivani Vrbaški kada izađe iz rijalitija.

"Zašto si napao Lepog Miću kada je Minina majka rekla da on pazi na nju?" - glasilo je još jedno pitanje predstavnika sedme sile namenjeno Mensuru Ajdarpašiću.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam siguran da Mina zna da ja ne pazim na nju ni iz kakve koristi, nego jer imam potrebu. Drugi paze na nju da bi pazili, neću da izjavljujem ovde zbog čega. Neka je njena majka rekla, ona zna Miću duže - govorio je Mensur.
Kaži, p*čketino jedna raspala. Ovo je klasičan tip nasilnika, preubučen u kik boksera! Mina te ne voli, ona te mrzi! Mina te se boji, ne sme da kaže - tvrdio je Lepi Mića.
Bojiš li se mene, Mina? - pitao je Mensur Minu.
Ne bojim te se! Mićo, kada sam to rekla? - negirala je Vrbaški.

U nastavku emisije Ajdarpašić je saznao da je Ivana Vrbaški izjavila da Mića ima njenu potpunu podršku da i dalje pazi na Minu.

Hvala lepo, Ivana! - rekao je Mića, a Ajdarpašić je nastavljao.
Hteo je da mu mažeš pete, jer se loži na tebe, a to tvoja majka ne vidi! Koliko god da ja nisam sa njom, ja bih uvek skočio za nju. Minina mama ima pravo, Miću više zna. Veze s vezom nema da se Mina plaši mene. Da je tako, ne bi se vraćala meni. Gospođo Ivana, Vi imate prava na svoje mišljenje, ja ću Vam objasniti neke stvari kada izađem odavde - govorio je Mensi.

Foto: TV Pink Printscreen

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga