AKTUELNO

Nove ljubavne varnice?

Naredno pitanje novinari su u večerašnjoj emisiji postavili Mini Vrbaški: "Uporno pokušavaš da ubediš Mensuru da nisi ista osoba napolju i u rijalitiju. U septembru si rekla Orozoviću da i van Zadruge spletkariš i da se igraš sa ljudima. Šta ćeš uraditi kad on shvati da si to ti i da nema menjanja?"

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam njemu govorila, pričali smo na temu mog spletkarenja, on za to zna. Bora zna da sam ja napolju drugačija, nasmejana, ne vrištim, ne spletkarim, ja živim. U rijalitiju spletkarim, ali ne sećam se da sam to rekla. Nisam napolju zla i puna mržnje, samo sam ovde takva. Ni ja Boru ne znam da psuje i vređa napolju, on je nasmejan i sve nas zasmejava. Stojim iza toga da sam rekla, sigurno postoji klip, ali ne igram se napolju, uživam napolju i to je to - rekla je Mina.
Ako se ona sa mnom igra na ovaj način, ja ne znam šta je ona i ne mogu da verujem. Boli me uvo da dajem lažne nade. Sve i da se Mina igra sa mnom, dobro, neka ide na njenu dušu, sa mnom nije uspela da se igra - rekao je Mensur, a sledeće pitanje bilo je upućeno ponovo njemu.
Da li osećaš da se sviđaš Luni i da li misliš da mi ne vidimo kakva je hemija između tebe i Ane Korać? - glasilo je pitanje za Ajdarpašića.

Foto: TV Pink Printscreen

Jao, ova devojka je verena i to me ne interesuje. Ona tako prođe, nazove me tako kako me zove, to je slatko, možda sam ja njoj ok fizički, lep i zgodan momak, ali to može da iskomentariše kao zadrugarka, a ne kao neko kome se ja sviđam, jer je valjda ozbiljna, verena. Luni morate postaviti pitanje da li joj se ja stvarno sviđam. Ja ne mogu da uđem u nju, rekao sam da su mi među lepšim devojkama Ana i Mina. Što neko beži od toga da prizna, postoji mogućnost da se ja tim osobama sviđa, i njima treba postaviti to pitanje. Mi sad ni ne komuniciramo, niti je vidim, niti me interesuje, pogotovo zadnjih dana. Da li sam primetio, ništa specijalno - rekao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga