AKTUELNO

Šokirala se.

"Ko je najbolji ljubavnik Janjuš, Marko Miljković, Marko Marković ili Tomović" bilo je sledeće pitanje novinara za Maju Marinković.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa Markom Markovićem nikad nisam bila, a ostale ne bih komentarisala. Očigledno je Janjuš čim sam sada sa njim. Njega volim, ostale nisam volela. Za Marka Miljkovića i Tomovića nije bilo ništa loše, imam pravo kao i sve devojke koje su slobodne - rekla je ona.
Zbog afere sa Janjušem prozvana si ljubavnicom, ali se čini da narod više osuđuje Janjuša nego tebe, zašto je to tako - glasilo je sledeće pitanje za Marinkovićevu.
To je istina, ja mogu tako da budem prozvana jer je to činjenično stanje, ali ja sam transparentnija, svesna sam da sam napravila grešku, ali ne mogu da kukam po ceo dan. On uvija odgovore, ali je tu, ne kažem da ne stoji iza mene i iza toga što smo zajedno napravili - rekla je Maja, a onda su je upitali zašto je sa Janjušem ogovarala Anu Korać.

Foto: TV Pink Printscreen

Pričali smo, ja sam rekla da mi smetaju neke stvari. Napravila sam problem u radiju. Ako je povezivan sa Ivanom i sa Anom nema potrebe da se šali na taj račun, ja sam ljubomorna. Znam da su i Davidu smetale neke šale - rekla je ona.
Da li pravite bebu - bilo je naredno pitanje za košarkaša i Maju.
Ne - rekao je odmah Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne, ja sam rekla da dete treba da se dobije kada su odnosi zdravi i kada su roditelji spremni, ja sebe ne smatram ozbiljnom za taj čin, sve u svoje vreme - rekla je ona.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga