AKTUELNO

Žestoka svađa u emisiji.

Svađa između Lune Đogani, Anabele Atijas, Gagija Đoganija i Mirka Gavrića nastavila se i u nastavku emisije "Pitanja novinara".

Foto: TV Pink Printscreen

Kakve je to orgije pravio Gagi sa ortacima jeste li tad bili u braku, da li su bile umešane žene i droga - bilo je pitanje za Anabelu.
Ne znam za drogu, ali su bili uključeni ortaci i žene, da bili smo u braku - rekla je Atijasova.
Neću da komentarišem, ne sećam se, bio sam nadrogiran - rekao je Gagi.

Foto: TV Pink Printscreen

On u životu nije digao ni glas na mene. Mirko je imao takvu nameru, ne iz dobre namere, hteo je da Gagi ispadne nasilan - rekla je Luna.
Ako sam je ja gurnuo da ne gleda to, ti si je čupala i lupala šamare i nemoj da pričaš o sanilju. Čupala si je za kosu - rekao je Gagi Anabeli.
Ne treba Mirko prema mene i mame da se svađa se tobom, nego se svađajte šmekeri međusovno, prestanite nas dve da uvlačite. Zabranjeno vam je da mene uvlačite u vaše svađe. Budete li me pominjali kad izađem odavde, završili ste sa mnom - urlala je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

On je tebe uvukao jer je rekao da si ti svedok priče koju je izneo. Apsolutno ću tužiti Gagija, dovoljno mi je da praštam - rekao je Gavrić.
I ja ću tebe tužiti - vikao je Đogani.
On je mene nazvao tako kako me je nazvao, pretio mi je napolju batinama, pretio mi je s*ksualnom agresijom i rekao je da sam p*der. Moraće sve to da dokaže - naveo je Mirko.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekla ti je Anabela da ustaneš i da to pričaš, to je dogovor - vikao je Gagi.
Nije istina, neću da se svađam, još mu pričam da sedi i ćuti. Da imam mržnju zatovrila bih te u zatvor, tamo gde ti je i mesto - rekla je Anabela.
Obojica su me uvukli u svoje priče i preko mene se svađaju... - pričala je Đoganijeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti treba kao moje dete da ustaneš i da mu j*beš mater zbog ovoga, on nije sa nama živeo i nema veze sa tim - vikao je Gagi na svoju ćerku.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga