AKTUELNO

Kraj ljubavi!

"Do kad misliš da trpiš Borino psovanje i ponižavanje" bilo je sledeće pitanje koje je upućeno Milici Kemez.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne mislim više, sad smo definitivno završili - rekla je Kemezova.
Pojedini zadrugari komentarišu da ti ne možeš da podneseš kad je neko srećan - bilo je naredno pitanje za nju.
To su gluposti, može samo da mi bude drago ako je neko srećan. Ne znam čime sam to izazvala. Na mene utiču i negativne i pozitivne stvari, više upijam negativnu energiju nego pozitivnu, to je moja mana - navela je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Koji te kompleksi muče kad Bori zameraš da ima drugarice - glasilo je pitanje za nju.
Meni niko ne bode oči, imam definitivno manjak samopouzdanja, nesigurna sam u sebe, poradiću na sebi, zbog svega što mi se dešavalo, ubedili su me da ne vredim i da ne valjam. Što se tiče Jelene i Ane meni ne smeta da se Bora druži, sam osam htela da vidim koliko je on spreman da se bori za našu ljubav i koliko je spreman da promeni, ali on nije spreman da promeni ništa. To je bio moj test. Ni bi pomerio ni mali prst za mene. Meni njih dve ne smetaju, smeta mi peckanje, grljenje, maženje, vidim istu sliku. Njima je to sve normalno, meni nije i ne znam kojoj devojci bi prijalo da njen dečko ima prisan odnos sa drugima. Njih sam uzdigla, sebe sam spustila, ja sam se sklonila, mogu da se druže i neka budu srećni - rekla je Kemezova.

Foto: TV Pink Printscreen

Hoću mom ćaletu da čestitam rođendan. Što se tiče ovoga, ja neću da se borim ako nešto ne vredi, ništa loše joj nisam uradio, izbagavam probleme i svađe, ne zanima me to. Ona gleda da ja počupam i ovo malo kose što mi je ostalo, da udarim sebe, da mi ostane masnica, neću to da dozvolim. Jedino ćemo nas dvoje izaći kao da nismo zajedno, nema veze, podneću, nema potrebe da se borim za nešto što nije ni vredelo - rekao je Bora.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga