AKTUELNO

Želela da popriča o svemu, Đukiću bilo totalno svejedno!

Iva Grgurić doživela je emotivni slom kada je saznala da njen bivši dečko, sa kojim je raskrstila pred ulazak u "Zadrugu 3", verovatno postaje otac, a onda je želela da popriča sa aktuelnim dečkom Filipu Đukić, kako bi videla da li je ljut zbog njenih suza koje je prolila zbog bivšeg dečka.

Foto: TV Pink Printscreen

Osećam se loše zbog tege, odreagujem tako kada čuje pitanje, ne mogu da se suzdržim - govorila je Iva.
Ako se osećaš loše zbog mene, nema potrebe. Mene ne trebaš ništa da objasnjavaš, ti i ja smo sto puta pričali o ovoj temi, ako ti je žao kako ti ispadaš, to je drugo. Meni ništa ne treba da objašnjavaš. Neko kapira, neko ne kapira - dodao je Đukić.
Mene ne zanima šta drugi kapiraju, mene zanima šta ti kapiraš - objasnila je Grgurićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ivi je bilo od velike važnosti da do znanja Filipu da se nikada nije pokajala što je ušla u vezi sa njim u rijalitiju. Dok je Iva plakala, Filipu je bilo potpuno svejedno i nije želeo da nastavlja razgovor.

Ja sam se raplakala zbog tebe, a vidim da si ti potpuno lagan, kao da nemaš tema sa mnom za razgovor - ljutila se Grgurićeva.
Nisi ti samo plakala zbog mene. Ako si plakala zbog mene, nemaš potrebe. Meni je sve jasno, ja ne želim da se vraćam na staro - istakao je Đukić.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga