AKTUELNO

Ovo su se mnogi pitali!

Edis Fetić progovorio je o pomirenju sa Draganom Mitar, ali i o tome zbog čega je poslao rođendansku tortu Dragani u "Zadruzi 2", a tvrdi da ne slavi rođendane svoje dece.

Foto: TV Pink Printscreen

To su sve neke greške koje ja stalno pravim ovde. Ona mene dovodi do ludila, sami znate da ovde nisu isti uslovi kao napolju. Veče pred pomirenje, želeo sam da izazovem rekaciju, kako bih bio izglasan i izbačen. Mislio sam da mogu mnogo da trpim, ali ne mogu. Te večeri kada nisam bio izbačen, bilo mi je teško, trebao mi je neko pored mene, ja ovde nemam nikoga bližeg od nje. Imam velike promene raspoloženja, sebe ne prepoznajem. Što mislim, kažem, ali iz tih mojih rečenica se svašta izvuče, kao deca me slušaju. Sve što sam izjavio, izvuklo se najgore. Svi će oni biti roditelji ovde, sve će ovo njihova deca gledati. Rekao sam da moja deca nisu ovde, kada izađem biću drugačiji, ja ću biti njima otac kada izađem odavde. Znam da nabrojim deci rođendane, meni ti rođendani nisu bitni, tome ne pridajem značaja. Ja to ne slavim, mene to ne zanima, dva puta sam slavio svoj rođendan, za mene su oni moji svaki dan. Imam svoja dva praznika slavim i to je to. Ja sam često i sa Zilhom imao te rasprave, nisam iz te priče da upoznajem učiteljice, da idem na roditeljske, to je za mene ženski posao. Ja svoju decu svako jutro spremim, odvedem u vrtić, pa se vratim, odvedem u školu, pa ih ponovo vratim. Ne može neko da zna kakav sam ja sa mojom decom, videli su svi da sam ovde plakao samo zbog njih - govorio je Eidis, a onda otkrio šta je glavni razlog što mu rođendani ne znače.
Ne slave se rođendani u mojoj veri, ja ne pridajem značaja. Slave se rođendani u igraonici, sedi deset žena, ja neću tu biti, ja svojoj deci uvek kupim poklon. Ja sam sa svojom decom svaki dan, ali ja ne pričam o tome, moja deca su okružena ljubavlju - dodao je Fetić.

Fetić je prokomentarisao je zbog čega je, ukoliko ne slavi rođendane deci, poslao rođendansku tortu Dragani Mitar u "Zadrugu 2" i tada dobio nadimak Gospodin Torta.

Dragani je njen rođendan jako bitan. Ovde se mnogo pridaje značaja ovim rođendanima. Ako ja nešto imam sa njom, ja ću tu njenu bitnu stvar da ispoštujem. Ja nisam ispoštovao njen rođendan, jer je njoj to bitno. Ja sam ovde - objasnio je zadrugar.

Foto: TV Pink Printscreen

Pogledaj detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta. 

Autor: S.Š.

#Zadruga