AKTUELNO

Nije mu bilo svejedno!

Maja Marinković i Marko Janjušević pričali su o stabilizaciji zajedničkog odnosa, kada su nakon žučnih rasprava i skandala, uplovili u mirnu luku. Naime, Maja je počela da objašnjava zbog čega su Janjuš i ona postali transparentniji u iskazivanju emocija, a onda je istakla koliko je Janjušević ljubomoran.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije to prvi naš javno poljubac! Nije to nešto što ne radimo transparentno, naravno da radimo to jer smo zajedno. Moram da se složim sa Lunom, ne sviđa mi se ljubakanje parova za crnim stolom, ali nije prvi put - počela je Maja.
Nemam pojma kada se to desilo! Pokušavam da se ne ljubim tako javno, zamolio sam je da se ne ljubakamo, nemam ja 20 godina, nisam na to spreman. Mene druge stvari izluđuju kod nje, neću da se svađam, naše svađe su me poremetile, te svađe su bile katastrofa. Nijednom nisam inicirao te svađe, nikada nisam prvi krenuo, te svađe su budalaštine na svu muku koju imamo. Svaki dan se tu nešto dobacuje, ne radi više toliko, primirila se. Uvek nešto dobaci da me iznervira, ohladio sam se, ne zanima me više da se svađam - objasnio je Janjušević.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada se posvađamo, znam ja da mu kažem nešto što ga iznervira. On meni pre toga kaže nešto što ne želim da čujem, ili mi se ne svidi neki njegov odgovor. Nikada ja te stvari ne zaboravljam, uvek mu kažem šta mislim. Ujutru kada se probudim, ja zaboravim, a on je čitav dan ljut. Isitna je, on nikada ne pravi scene, on nije taj tip, ja sam sve počela. On meni prebaci tiho, da niko ne čuje, a ja kažem sve naglas, meni je to isto. Ne interesuje me više da pravimo scene, da se svađamo. Ide na bolje - dodala je Marinkovićeva.
Nije se Maja promenila nimalo, setimo se petka. To je bila katastrofa! Suta ću Drvetu sve da kažem, šta i kako - doda je Janjušević.

Zadrugari su komentarisali da su primetili da je Janjušević čak ljubomorniji od Maje, ali da to radi na pritajen način.

Bila je situacija kada mi je zamerio što nosim tigrasti kupaći, rekao mi je da ga skinem, ali on to radi tiho - dodala je Maja, a Janjuš joj je zamerio što je otkrila ovakve detalje.

Pogledaj detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga