AKTUELNO

Povredio ju je.

Sledeće pitanje u emisiji "Stari zadrugari pitaju" postavila je Luna Đogani i to Marku Đedoviću.

Malopre sam videla slučajno, pitanje za Đedovića. Da li te nije blam i sramota, posle svega, pružila sam ti ruku, da me celo veče ogovaraš? - pitala je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam je ogovarao, samo sam ponavljao ono što sam već pričao. To što sam joj pružio ruku, ne znači da mislim da je neka rajska duša sad. Rekao sam da ne mogu sebe da stavim u situaciju u kojoj su se našle Luna i Anabela, da stavim lik svoje majke i sebe, da su to grozne situacije, da su to situacije iz pakla, ništa nisam novo rekao. Ja imam apsolutno isto mišljenje. To što smo pružili ruku, i dalje smatram da je bila ćerka iz pakla i ćerka montrum u tim situacijama. Ne mogu da promenim mišljenje jer mi je pružila ruku. Možda je navikla da se maže g*vnima, pa se ta g*vna povuku kada se pruži ruka. Pričao sam na krevetu, bila je i njena majka - istakao je Đedović, a onda je progovorio Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Luna je napravila grešku u odnosu sa Đedovićem, jeste da se pokajala za te neke pretnje, ali gore uvrede je ona pretrpela od njega. Nije trebalo da mu se izvinjava, nego da iznese te pretnje na leđima. Vezala mi je ruke sebi kada se izvinila. Sada napolju već vidi neke stvari, možda je za taj period mislila, ona je takva. Vezala mi je ruke, ja sad ne mogu da kažem ništa. To je trebalo da očekuje od njega. Luna je takva, ona misli da su sve cvetići kada se spusti lopta, sa njim nije tako. Luna je ispala naivna što se izvinila, ali podneće ona ovo - istakao je Miljković.
Jao, jadna ona, žrtva - dodao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.