AKTUELNO

Skandal.

Sledeće pitanje u emisiji "Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević pročitao je Janjušu.

Do kada planiraš da ismevaš i Maju? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne ismejavam Maju - rekao je kratko Janjuš i seo, a ustao je Lepi Mića:
Nešto se između njih dvoje dešava. Sinoć se desilo to što se desilo. Neko kaže da je Maja udarila Janjuša. Ja sam joj rekao da prekine svaki kontakt. Ako želi da bude dr*lja, neka bude. Da treba da se mane ćorava posla. Ako Janjuš poštuje Maju, ne treba da priča sa Anom Korać - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ko su ovi gledaoci? Neka puše k*rac. Ovo mi vređa inteligenciju, ovo je katastrofa svih katastrofa. Ovo je pakao. Da li se neko zaj*bava sa mnom - skočio je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti pričaš i dalje sa Anom Korać, tako mi je rečeno, Maja mi je rekla - rekao je Mića.
Ja sam mu rekla da ne priča sa devojkama sa kojima je imao nešto ili je povezivan. Vrlo dobro zna šta mi smeta, a takve stvari radi. One mogu da provociraju i rade šta hoće, a on treba da pripazi, treba da me ispoštuje. To je to. Mogu i da razvežem jezik i kažem šta mislim o tome, ali neću da pravim haos dodatno - istakla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Sedeli smo na krevetu, on se igrao sa Ritom, samo sam ga pitala koje je rase Krunin pas, on je odgovorio - ustala je Ana Korać.
Prosto, smetaju mi devojke sa kojima je povezivan. Mislim da neke devojke vole malo da vide moju reakciju, možda grešim - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

J*baću vam mamu napolju kad krenem da pričam. Drže se svi ovde, a j*bi mene - kukao je Janjuš.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Maja Marinković

#Marko Janjušević Janjuš