AKTUELNO

Sve se desilo tokom reklama.

Zorica Marković i Mensur Ajdarpašić, tokom reklama za vreme emisije "Pitanja gledalaca" koju vodi voditelj Milan Milošević, uspeli su da se posvađaju zbog njegove devojke Mine Vrbaški.

Foto: TV Pink Printscreen

Slušam je dobro... To je Mina rekla! Ja ne znam ko je bio u sobi i ne znam šta su radili. Nemoj da sviraš k*rcu! Ne razumem! Jedini čovek koji je bio u sobi, aludira se na Mateju - rekla je Zorica.
Nije ni bitno Zorice. Ništa me novo ne može iznenaditi. Kažem ti samo da je loša procena i analiza nekih situacija. Objasnio sam ja njoj kako stoje stvari. Vidi, ja sam mlad momak, prošao sam sve i svašta... Ja nemam 40 godina da sada neke stvari... Dok sam mlad, sve je prolazno, sve prolazi... Nema potrebe da se to toliko uzima u obzir. Niti ću ja da se ženim, idem... Imam obaveze oko svoje porodice, izlazim, idem da treniram, a ne da se bavim stvarima ko je šta radio - rekao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Vidiš koliko ti ne slušaš dobro. Ako je to strašno što je Mina vikala na Miću, meni je rekla da će mi doći na sharanu, pa opet pričamo. To sam ja rekla. Ona devojka ništa nije rekla. Mića je nju napao zbog njenog ponašanja. Čim kreneš nešto da pričaš, raspravi to do kraja. Ti naravno da znaš vašu relaciju - dodala je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Da toliko nisko moralno može da ode, da ne bira šta će da puši, s kim će da se izj*be, da ne biraju godine... To mi oči u životu nisu gledale! To u životu video nisam! Ne znam šta da ti kažem. Kad ti kažu da si najgora, ti se onda čudiš. Ja to nisam izmislio. To je bruka i sramota - nastavio je da priča Mensur.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga