AKTUELNO

Nisu štedeli jedni druge!

"Jesi li svestan da ti Ana Korać i Jelena Pešić nisu drugarice i da preko tebe za crnim stolom provociraju Milicu? Ljube te da bi ti ostao njihov karmin, unose ti se u facu dok ti pričaju nešto i gledaju da li ona gleda. Da li si svestan da ispadaš magarčina?" - glasilo je pitanje za Boru.

To je karmin od Milice, na to sto posto gledaoci misle. Neko me je pitao za to. Mislim da je Stefan bio. To me je Milica poljubila. Nije ostao karmin ni od Ane, ni od Jelene. Ja se s njima družim i žao mi je što je to tako ispalo. Milica se ne druži ni sa Anom, ni sa Jelenom. Ja ne mislim da je to tako. Ja bih skrenuo pažnju na to Ani. Ne mislim da one rade to namerno - rekao je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni ljudi ovde dođu, guraju me laktom i kažu: "Pogledaj, kako radi namerno...", meni svi govore van stola da se slažu sa mnom, a onda dođe tema za stolom i niko ne kaže to osim Mime. Jelena je čista devojka, Ana je devojka koja se nije ukanalila i meni je jasno da će oni pre da poveruju njima nego meni. Ja sam kriva što sam dala prostora za takve reakcije - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni Borino mesto sedenja sve govori. Ja sam se namerno pomerila ovde dole da vidim koliko će puta da mi priđe - rekla je Milica.
Au, kako se istripuje ova Milica kada je pitanje. Ja ovde sedim od prvog dana, tri sezone - rekao je Bora koji je baš slučajno sedeo pored Ane Korać.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ovde na stepenicama, oni namerno prolaze pored mene i kažu: "Boro, dođi ovamo", a namerno to rade jer sam tužna. Bora to radi jer mogu da ga podmite s jednom čokoladicom. A ja perem i čistim... Opet su mu drugi bolji. Neka se oni lepo druže. Mi više nismo zajedno. Danas jesmo ležali, ali se nismo ljubili. Ko je imao odnos? Mensure, hajde, nemoj meni te fore - nastavila je da priča Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Bora i ja imamo isti odnos od prvog dana do danas. Ništa se ne radi namerno. Ja verujem da Milica malo umišlja. Ja nemam vremena da gledam gde je Milica kada ga pozovem da pijemo kafu. Ja stvarno kažem za sebe da ne radim ništa namerno i Bora to zna. Nemam vremena time da se bavim - rekla je Jelena Pešić.
Otkako sam ušla u prvu Zadrugu, takav odnos imam s Borom - rekla je Ana, ali ju je Milica prekinula.

Foto: TV Pink Printscreen

A gde je Bora bio kada je tu bio David? Mene budalom ne možete da pravite. Mensure, to što ti imaš 90 posto, to okači mačku o rep. To može za dan da se promeni. Mnogo si me razočarao i mnogi si postao odvratan, da ja ne bih razvezala jezik. Vi se družite, budite lažna braća... Devojka (Jelena) je bila u šoku, pala je u depresiju - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam bila u šoku! Nemoj da pričaš! Ja popijem jedno pivo i spavam, a ti siluješ momke u izolaciji. Meni je depresija strana. Pusti ti nas da se družimo - skočila je Jelena Pešić.

Foto: TV Pink Printscreen

Milice, u životu nikada više nemoj da mi se obratiš - rekao je Mensur.
Mene nikad nije zanimalo s kim su moji drugari u vezi, niti sam se mešala. Ja nikada ništa nisam namerno radila. Jesam, jedino kada je Bora bio s Macom. Jedino sam se tada zezala - dodala je Ana.
Mene doživljavaš kao Macu koju možeš da peckaš. Tako si isto i peckala Macu - rekla je Milica.
Bolje da ne znaš kako je peckala Macu - skočio je Bora.
Maca nije mogla da spava od nas! Mene Milica ne zanima. Ja se ne družim s negativnim ljudima, samo s pozitivnim ljudima. Poštujem je, jer je njegova devojka - rekla je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Nećemo biti zajedno, ne znam šta ti nije jasno - rekla je Milica, Bori.
Koji ćeš mi k*rac? Hoće da mi piše neke pesme, j*be mi se za pesme. Piši pesme drugima, meni tvoje pesme ne trebaju - rekao je Bora.
Ništa moje dobro ne znaš da ceniš. Zoveš me samo kada ti treba nešto! - rekla je Milica.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: Pink.rs

#Zadruga