AKTUELNO

Haos!

Sledeće pitanje u emisiji "Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević pročitao je Ivani Šopić.

Kažeš da je Mateja folirant, a šta si ti? Ti ne da si folirant, nego si najveći manipulator sa forama koje prolaze samo kod Stefana Karića, zaglupeo je pored tebe - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Pitanje nije bitno, nego pljuvačina. Rekla sam Tari da je ružno što je rekao da je ne voli najviše na svetu. Kad bi se svako slušao kao što se ja slušam... Nemam nikakav problem da odgovorim strpljivo na svako pitanje, ali meni je ovo postalo presmešno. Kao i ono za Anu što nisam rekla. Nisam mislila da se bavi prostitucijom, nego da su ljudi mislili na osnovu putovanja, a meni nemaju za to da se uhvate. Kao i za tortu, nisam htela da omalovažim Filipov rođendan. Očigledno da ja pričam kineski, a Srbija japanski - pravdala se Ivana.
Zašto si morala Anu da uzimaš uopšte u taj kontekst? Da li je Ana prostitutka? Na pomen prostitucije si se setila Ane Korać? - pitao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne, nego sam se setila koga su pominjali za to, nju su optuživali za to. Zašto, zato što mnogo putuje. Ja sam rekla, hajde da ja bar mnogo putujem, pa da mene optuže za to - uzvratila je Šopićeva.
Ne znam kome se pravda. Reci: "Rekla sam" - bunio se Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Eto, rekla sam sve, rekla sam - odgovorila je Ivana i sela.
Stefane, moraš malo drugačije da odgovaraš, za dva dana ćeš da se kaješ. Ispade sada da je svako pitanje... Vidim da si uzrujan, nervozan... Ivana, reci šta misliš i sedi - savetovao ih je Mića.
Ivana je razmišljala šta može da se piše napolju i došli smo do prostitucije. Onda smo se setili koga su povezivali, Ani, i to zbog putovanja. Onda smo kao pričali o tim putovanjima, pa se Ivana setila Ibice. Ani su to pominjali, Moskva, Nemačka... Da su ubedljivija pitanja, primio bih se, ali su presmešna - istakao je Karić.
Sigurno ih deca postavljaju - poručila je Šopićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.