AKTUELNO

Nedostaju joj dani kada je spavala s Janjušem.

Maja i Janjuš nastavili su svoj razgovor u pabu. Sve se desilo nakon što su popili kafu sa voditeljem Milanom Miloševićem. Ovom prilikom Maja je poručila Janjušu da joj nedostaje da spavaju zajedno, a u nekoliko navrata ga je grlila, mazila i ljubila. Maja je pokušavala da spusti loptu s Janjušem, ali joj to nije polazilo za rukom.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li možemo da iskuliramo situaciju? Ti budi ovde (u pabu), ja ću biti tamo (u spavaćoj sobi)... Da se smirimo ili da se odvojimo skroz. Ali, mi ne možemo jedno bez drugog, ne znam da li ti to shvataš. Nedostajao si mi. Kada sam se probudila i videla da te nema, ja sam se trgla - rekla je Maja.
Trgla si se? Ti si videla da mene nema i trgla si se? - pitao je Janjušević svoju ljubavnicu.
Ne mogu... Razumeš? - rekla je Maja i zagrlila Janjuša.

Foto: TV Pink Printscreen

Znaš koliko si mi nedostajao. Jesi ti mogao da zaspiš bez mene? Reci mi. Jesi mogao da spavaš bez mene? - rekla je Maja.
Nisam oka sklopio. Nemoj meni da pričaš da spuštam loptu. Vidi šta ćeš da radiš, samo nemoj da me dovodiš do ludila. Evo, ne volim te! Ponašaj se! Ti si čula kako sam rekao Ani da ćemo da pijemo kafu, pa si došla... E, moja Majo. Da ja nisam rekao Ani kako bi naša slika obišla svet... - pričao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

A ti bi to uradio? - rekla je Maja.
Sigurno. Baš mi Ana treba na sve probleme - govorio je Janjuš.
Ja tebe volim. Ne ponižavam te... Dođi, nisam te ceo dan čupkala. Dođi da te jednom poljubim u oko... Volim te, lep si... Kunem ti se! - rekla je Maja Janjušu, a onda počela da ga ljubi. Posle nekoliko sekundi legla je pored njega.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja znam da ti meni to sa Anom ne bi uradio. Uradio bi kada bi video da ja neću da dođem. Ja ne bih možda došla danas ili sutra, ali bih došla za dan ili dva - dodala je Maja koja je zatim kremama za lice mazala Janjuša.

U video-prilogu ispod pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga