AKTUELNO

Drama ne prestaje.

Nakon emisije Pitanja gledalaca, Maja Marinković i Janjuš su se odvojili i nastavili raspravu na temu njegovog bračnog statusa nakog izlaska iz rijalitija.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si rekao da ne znaš da li će ti se vratiti emocije, a ranije si mi govorio da si završio i da ne postoji šansa da se vratiš ženi - počela je Maja.
Ja sam sada matiran. Neću se vratiti zato što sam napravio takvu glupost, ali kad vidim Krunu i Enu, ne znam kako ću se osećati. A rekao sam ti da ja jednu ženu volim najviše na svetu i nisam prestao da je volim kad sam ušao ovde - nastavio se Janjušević
Pa, neću ja da gledam u pasulj. Ti ni sam ne znaš šta hoćeš - rekla mu je Marinkovićeva i pozvala Erminu.
Sinoć si rekao da ćeš se boriti do zadnjeg atoma snage za ženu. Još jedno poniženje, daješ lažnu nadu, to je ružno - prokomentarisala je Ermina.
E, ne znam ni da li će se meni vratiti emocije prema bivšem dečku. A ja dobijem sve što hoću. Ničija nije gorela do zore. Šta ti misliš? Da ću ja čekati da vidim da li ćeš se ti vratiti ženi? Eto koliko je Mića u rijalitiju, pa nije prevario ženu. A ti si izgubio strast ili emociju, zato ti se ovo desilo - nastavila je Maja da provocira.

Foto: TV Pink Printscreen

To mi se desilo ovde, i ovde sam izgubio, ali napolju ne. Ovde mi se desila greška. Istina je da mi se sa tobom desilo u rijalitiju nešto sto nikad pre nije. Takva emocija, ali zaj*bao sam se sa tobom -odgovorio je košarkaš
Aha, ovde, znači ovde ti se to desilo, a ako ti se vrate emocije, ko te je*e, Majo. Stalno me ponižavaš odgovorima, a ne bi ti bilo dobro da ja budem s drugim. Stalno me pitaš da li bih mogla da budem sa nekim. Baš tebe briga za ženu, ja nemam kome da se pravdam, ali ti imaš veću odgovornost - odbrusila je Marinkovićeva nastavljajući da ga pecka za bivšeg.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga