AKTUELNO

Voditelj Milan Milošević najavio je sledeći klip u emisiji "Gledanje snimaka", koji se takođe odnosio na Mensura Ajdarpašića.

Mensur je divljao po imanju i vređao zadrugarke koje imaju odnose u rijalitiju. Ova situacija desila se danas kada su zadrugari zamerili Ajdarpašiću što neće da dovede Minu Vrbaški u svoj dom, iako su u vezi. Ajdarpašić je ponovo vređao Minu zbog momaka sa kojima je bila, pa ju joj je zamerao što očekuje da završi u njegovoj kući.

Izvinjavam se Mini što sam rekao ovo - govorio je Mensur.
On je sa njom spavao, a zbog toga neće da je dovede kući? Bar je lepo što se izvinio. Ona je p*rno industrija zbog njega - rekla je Ivana Šopić.
Malo je izvini, one su zbog nas završile tu gde su završile - istakao je Stefan Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona nas matira čim završi sa njim. Šta ima da kažem? On je ovde aludirao na Milicu kad je rekao "P*šenje bez poljupca". Pa to je i ona uradila sa Tomovićem. Ako si prešao preko toga... Ne znam šta je sa Minom, ne zna rečenicu da sastavi, strašno - govorio je Bora Santana.
Svi me sad ovako komentarišu nedelju dana pred kraj - dobacio je Ajdarpašić.

Foto: TV Pink Printscreen

U mojim očima, Mina i Mensur nisu u vezi. On je sebi napravio takvu medveđu uslugu, jer se pomirio iz sažaljenja, da mu ne bi ona napravila haos. Sad zbog toga i svog ponašanja imaš mnogo veće probleme. Ponovo krećete u priču od početka. Ovo je budalaština, nisu zajedno, samo su tu da mu ona ne bi pravila probleme. Dobio je tri puta gore, i neka je dobio. Ovo nije veza, nego kupovina vremena do izlaska - istakao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Mensure, ne možeš da j*beš, a da ne vodiš kući. Bratu je rekao jasno i glasno da mu se ne meša u vezu. Sad vidim da ovde priča i pita se kako će je kod brata da je vodi, a tada je pričao bratu da mu se ne meša - rekao je Edis Fetić.
On nije prestao da ima odnose sa njom, samo je prestao da je zove devojkom - poručio je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.