AKTUELNO

Nije imala razumevanja.

U "Zadruzi" je uveliko u toku emisja "Gledanje snimaka". Zadrugari su imali priliku da vide klip na kom se Milica Kemez žali Zorici Marković na svog dečka Boru Santanu, i njegov odnos sa drugaricama.Voditelj Milan Milošević dao je reč Bori.

Mene obuzme umor. Ona jeste nezadovoljna. Da smo napolju ona bi našla novog dečka. Ja se tako ponašam, to nije ništa strašno - rekao je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ništa nisam slagala što sam rekla. Sve se vidi i zna ovde. Ja ne želim da se razvaljuljem sa Borom po krevetu, ja sam zahvalna za to što me poštuje. Ja nisam imala odnose pred svima, mi svaku noć normalno zaspimo. Meni smetaju druge stvari. Ja ne bih volela da imamo transparentne odnose. On je po ceo dan zauzet, onda gleda seriju, ja ne gledam. Bude emisija, mi legnemo, i on zaspi posle. Ja neću akciju, mene to ne interesuje. Ja se ne ponosim time što sam to rekla Zorici. Ne vidim više strast u očima, ni borbu. On je hteo da napravi lom kad je bilo da ću ja njega ostaviti. Sad kad je kraj blizu, on pominje ribe - rekla je Milica Kemez.

Foto: TV Pink Printscreen

Milica u svađi kaže svašta za Boru. Ona neka nešto promeni kod sebe, ako vidi da je Bora isti sve vreme. Ona treba da sedne sa nama u društvo, i da ne bude negativna. Može da se šali sa svima - zaključila je Ana Korać.

Kako je sve izgledalo možete pogledati u video materijalu ispod teksta.

Autor: S.M.

#Zadruga