AKTUELNO

Tenzije rastu u Beloj kući!

U Beloj kući trenutno se odigravaju nominacije, a zadrugari biraju između Tare Simov i njenog voljenog Mateje Matijevića, koga će poslati u izolaciju. Filip Đukić bio je sledeći koji je izneo svoj stav o njima dvoma.

Foto: TV Pink Printscreen

Znam je još od obdaništa, bila je neko koga pitaš koliko ima sati. Ona je bahata, bezobrazna, stalno se k*rči kad su tu ortaci, tako da ili je prihvatiš ili ne. Što se tiče crnog stola, jeste elkoventna, ali smara, komentariše svaku temu, u početku je više mafijala, ličila je na Popajevu Olivu, ali nema lošu dušu, ona kad je sa nekim u konfliktu, izgleda kao da nekog mrzi, ali kada si dobar sa njom, daće ti koštanu srž. Ima više dobrih stvari, nego loše. Te loše je ispravila. Ja sa 20 godina nisam znao da sklopim dve rečenice, ne znam ni sad sa 30. Što se tiče Mateje, džiberčine, to je dokazao ovom kajlom koju nosi oko vrata. On je stvarno dobar dečko, sa njim treniram. Stalno mi govori da ga ne smaram, kupio me je baš nešto kad je opsovao Ivu, pa mi se izvinio, to cenim i poštujem od njega - rekao je Filip i poslao Mateju u izolaciju.
Imale smo trzavice u početku, sada mi je kul. Svađale smo se jako, prvih osam meseci, ja sam mislila da je zla i podla i pokvarena, ali sam pogrešila u svojoj proceni. Mislim da ću videti u svojoj proceni, kada budemo izašle da popijemo neku kafu. Mnogo si se promenila i to mi se mnogo sviđa. Znam da ti je žao svog svega, ali šta je tu je. Ja znam da si bila kivna na mene, ja sam videla da ste vi predodređeni jedno za drugo. Sve vam najbolje želim, poslaću Taru, zbog konflikta - izjavila je Iva.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga