AKTUELNO

Iva ga tešila!

U nastavku ovog popodneva, posle snimka vrele akcije sa Milicom Kemez, zadrugari su imali priliku da pogledaju i ostale uspomene Filipa Đukića, kao i šta je sve radio sa drugim zadrugarkama.

Foto: TV Pink Printscreen

Tom prilikom puštene su svađe i romanse sa Marijom Anom Smiljanić, vrela akcija sa Natašom Radan, ali i sa ostalim ukućankama među kojima je bila i Iva Grgurić. Ovom prilikom Filip se potpuno slomio kada je video brata Nikolu, a zatim se gušio u suzama.

Video: TV Pink

Zaplakao sam kada sam video burazera... - govorio je Đukić.
Videli smo i Mariju Anu... Kakva je to ljubav bila - rekao je Milan Milošević.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa nemam pojma, mislim da smo tada već bili pred pucanjem, čim smo se toliko svađali. Ja mislim da nije ljubav kada se neko toliko vređa, ponižava i svađa... Meni nije opravdanje da nekoga kao voliš, pa ga vređaš i nap*šavaš. Ja sam joj rekao na dan ulaska da ulazim, to nije bilo fer od mene. Mi ne možemo zajedno, a nismo mogli ni jedno bez drugo - rekao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Da je to nešto bilo pravo, trajalo bi do danas. Pustili su mi slike sa porodicom i burazerom. Ja sam zaplakao zbog buraezra, da ne bude da sam plakao zbog Marije Ane. Burazer je... Totalna suprotnost moja. Nikad nije... Nebitno... Nikada nije osramotio kevu i ćaleta na način na koji sam ja... Burazer je normalan dečko... - rekao je Filip.

Autor: S. K.

#Zadruga