AKTUELNO

Ovo ga je slomilo.

U nastavku ovog popodneva zadrugari su imali priliku da vide i uspmene Mirka Gavrića. Među njima su se našle fotografije i snimci sa Anabelom Atijas, Slobodanom Radanovićem i Svetlanom Cecom Ražnatović, ali i fotografije sa bivšom suprugom Draganom.

Mnogo toga lepog... Pogotovu prva fotografija, to mi je najdraža fotografija sa svojim ocem i svaki put reagujem kada vidim tu sliku. Videli ste moju majku, bivšu suprugu, moju kumu Martu Savić, kuma Mileta Kitića, puno fotografija sa Cecom, naravno sa Anabelom - rekao je Mirko.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada sam video ove fotografije sa svadbe, ja sam verovao u tu ljubav i da će taj brak trajati do kraja života, dok nas smrt ne rastavi. Sad posle godinu dana, to je jedno životno iskustvo, žena koju sam najviše voleo - pričao je Gavrić.

Foto: TV Pink Printscreen

Voleo sam da pevam, malo po malo, došao sam do studija. Pevanje sam stavio u drugi plan. Na tom putu su mi pomogli mnogo Anabela i Gagi. Onda sam se više povukao u studio i to je moja najveća ljubav. Dragana je bila jedina osoba koju kada sam video na audiciji za Pinkove zvezde, su mi se odsekle noge. Dušica Jakovljević i ja smo tada najviše putovali na audicije i tada sam rekao Dušici: "Pričaj ti s ovom devojkom, ja ne mogu". Preko celog upitnika sam nacrtao srce i dole napisao: "Top". Rekao sam joj: "Sledeće godine u ovo doba, ti ćeš biti gospođa Gavrić". Tako se i desilo- Žao mi je što Dragana i ja nismo imali decu. Kada smo imali najveću ljubav, nije se dalo, sad i bolje što nije. Mislim da bi to dete patilo. Meni se nekako sve na 9 godina dešavalo - dodao je Mirko.

Foto: TV Pink Printscreen

Cecin album "Autogram" rađen je kod mene u studiju. Jedno fenomenalno životno iskustvo. Nekako mi je ona uvek falila u CV-u da sam kompletirao ceo spisak meni bitnih ljudi. Onda smo Dragana i ja dobili ponudu da budemo njenom bendu. Ja sam bio u bendu dok nisam ušao u "Zadrugu 2" - izjavio je Mirko.

Foto: TV Pink Printscreen

Takođe, moji kumovi... Marta je meni bila kuma na venčanju. Prijatelji smo već 15 godina. To je porodica koja je mene prihvatila kao svoje dete. Mile je baš zauzeo prema meni... Bukvalno se postavio kao otac. Mnogo toga su učinili za mene, pogotovu u tim najtežim životnim periodima. Mile je čovek koji ima potrebu da me često pozove i pita kako sam. Trećeg jula je bila moja svadba pre 4 godine i himna te svadbe je bila: "Kilo gore, kilo dole" - rekao je Gavrić.

Autor: S. K.

#Zadruga