AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Voditeljka Dušica Jakovljević prokomentarisala je sa majkom Tare Simov, Miroslavom i Davidom Dragojevićem sukob Anabele Atijas i Mensura Ajdarpašića tokom prošle emisije ,,Igre istine".

Foto: TV Pink Printscreen

To sam gledao, nisam očekivao, ali opet taj kraj kad dođe, ne razumem to. To su svi počeli, to nije bilo tako. Ne znam ni šta da kažem, šta im se desilo... - rekao je David.
Anabela je prvo sedela pored Mensura, bila je fina, pa je bila agresivna, pa je gađala Marka, pa Gagija, pa Lunu. Kad je Luna izašla ona je procvetala. Pa je kukala kako je bole kosti, a igra i đuska... Ne znam, ovo mi se nije dopalo. Zbog toga što, pazite, sve svađe imaju modus da ne dođe do svađe, a ovde je normalno. Ovo mi se ne dopada, David je u pravu, svi se nešto kidaju za prvo mesto, kao hijene, kao da život posle toga ne postoji. Ja mislim da se takmiče za prvo mesto u Zadruzi 3, ali su mnogi zagrizli svojim nekim izjavama, da bi ušli i u četvrtu sezonu. Anabela se žali da je bole koske, a trči brže nego kengur - dodala je Miroslava.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga