AKTUELNO

Anabela je spomenula i Kiju.

Anabela Atijas nastavila je da priča sa Jelenom Pešić o Slobodanu Radanoviću, o svojoj ćerki Luni Đogani, kao i o stvarima koje su se dešavale u njihovoj porodici nakon prve sezone rijaliti programa "Zadruga".

Foto: TV Pink Printscreen

Istog dana si rođena kad i Sloba - povikala je Anabela.
Ne, on je 20. juna - rekla je Jelena.
Znam da su mu čestitali nešto - dodala je Anabela.
Prošla "Zadruga" kada je bila bacila sam se na sređivanje stana, a prva sezona... Ne postoji pakao. Gledajući, čekajući, bežući od same sebe - pričala je Anabela.
I te noći kada je izašla Luna? - pitala je Jelena

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Pa ništa. Ja je uvatila za ruku, ona se sva trese, mršava, seli u kola, otišli kući, Andrej otišao do restorana brze hrane. Bila je srećna, kaže: "Ja sam se vratila svojoj kući". Oni su kao raskinuli, a on je njoj sve vreme tajno govorio: "Kada izađemo!", međutim, kada je izašao krenulo je tovarenje. Zvao je on nju. To je bilo tako čudno, kao: "Čujemo se kada kupim broj!". Sve se svodilo na to da li će da se javi ili neće, plač... Pa je iznervira gužva, ne može u gužvu, pa da iznajmimo stan, hoće sama da bude, pa ostane sama, plače, neće da bude sama. Ja dođem, onda je nervirala Blankica... Takve promene raspoloženja. Onda ovaj (Sloba) izjavi nešto u emisiji, ona se iznervira... Mnogo je bolno bilo. Sad je živčana. Ona je bila onako baš... Znaš kada se neko rastaja s životom - rekla je Anabela.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja se sećam nekog njenog intervjua pred kraj sa Ognjenom Amidžićem. Ona kaže: "Rekao mi je da ga pustim" - rekla je Jelena.
Ona je njega baš dostojanstveno pustila. Ništa ga nije jurila. Samo ode tamo iza Škode, pa Kiji nešto kaže, udara u bubicu sve vreme. Onda dođe Luni pa joj nešto krišom kaže... Uvek su se njih dve... Uvek je neka plakala i patila. Pa ti i njega bude žao. Nisi mogao da ostaneš ravnodušan u toj priči, na bilo kojoj strani. Ja koja sam trebala da ga mrzim, šta mi radi detetu, bilo mi ga je žao - rekla je Anabela.

Foto: Pink.rs/S. Kuvekalović, R. Lazarević

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga