AKTUELNO

Drama na imanju!

Maja Marinković još jednom doživela je emotivni kolaps zbog odnosa sa Markom Janjuševićem Janjušem koji je odlučio da naprasno raskine sa ljubavnicom, nakon što je doživeo da bude pred ispadanjem. Svestan da treba da se suoči sa svojom suprugom Enom Janjuševićem, Janjuš je doveo Maju do potpune histerije, zbog čega je zadrugarka pobacala sve šta je stigla.

Janjuš se sklonio u pab i počeo da oplakiva svoju sudbinu, dok je Maju tešila Ermina Pašović, sa kojom je čak i vodila žestoke svađe zbog njega.

Foto: TV Pink Printscreen

Sad kad su ga podigli, znaš kako mi je bilo krivo! Jako je sebičan! Laže, sve laže čovek, ali šta vredi kad ga volim! On ne zna ni sam sa sobom šta hoće! Meni takav muškarac ne treba, ja se ponižavam ovde, ali ako smo već ovo uradili, kako može da me gleda u ovom stanju. Moj Taki ovo gleda - jadala se Maja.
Nije dovoljno da samo jedno voli, ako je njemu stalo, on će se vratiti, tražiće razgovor sa tobom, ti se ponižavaš! Zamisli kako je tvom tati, sramotiš ga, on to nije zaslužio, ti njega predstavljaš ovde, on te je odagajao - pričala je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga