AKTUELNO

Otvorila joj oči!

Maja Marinković na pragu Bele kuće ovog popodneva pričala je sa Jelenom Pešić o svom oženjenom dečku Marku Janjuševiću Janjušu. Kako se bliži finale "Zadruge", Janjuš redovno ističe kako se plaši susreta sa porodicom, a ovom prilikom Maja je rekla Jeleni kako smatra da Janjuš i ona nisu jedno za drugo.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam srećna. Nismo mi jedno za drugo. Previše on ima osobina koje ja ne mogu da tolerišem. Ja vodim napolju jako lep život, imam prijatelje koji su jako normalni i pozitivni, volim da izlazim i da se šalim, vodim neki život bez opterećenja. Njegova ta neka umorna energija, da je smotan, lenj... Ja sam previše nekako "vu" za njega - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Da ti kažem... Ti si mlada, a on je čovek koji ima porodicu i istrošen je. On nije očekivao da ćeš ti da priznaš, njemu je sve to bila sprdnja. Niko ne osporava da si se ti njemu svidela, ali za zajednički život ili vezu niste. Druga stvar, sutra ćeš ti imati dete. Tom detetu morate isto da se radujete. Njemu je ta prva sreća već bila. Ja ne bih mogla da se nosim s tim. To su strašne stvari, ti to ne možeš da izneseš. On ide u korak sa svojom ženom. Istrošen je - rekla je Jelena.

Više o svemu u nastavku.

Autor: S. K.