AKTUELNO

Haos ne prestaje!

Posle haosa u kupatilu, dvorištu i pabu, Maja Marinković ponovo je prišla Marku Janjuševiću Janjušu. Oni su nastavili da se svađaju, ali ovoga puta i oko pesme Slobe Radanovića, koji je sinoć pevao u Zadruzi, "Bivši". Naime, Marko Đedović je rekao kako mu je Maja otkrila da je naručila pesmu Bivši za Marka Miljkovića, pa je nastao novi haos.

Foto: TV Pink Printscreen

Ispadam ja ovde najgora. Boli te k*rac za mene, a kada si pravio sr*nja, tada sam bila dobra. Što ne znaš nekad da spustiš loptu nakon što napraviš sr*nje? Da li ti je bitno tuđe mišljenje ili sam ti bitna ja? - govorila je Maja u suzama.
Bože! Sad mi kažu da si naručila pesmu ''Bivši'', da sam ti ja nešto ljubomorisao... Ne kapiram. To sam čuo sad prvi put, nisam ni znao. Za šta sam ti ja ljubomorisao? - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

To je sada najbitnije u našem odnosu. On je sinoć mislio da sam ja flertovala preko stola, to nije istina, a ti si se pre toga naljutio jer sam ja rekla za Milicu. Ja nisam rekla da si ti gledao Milicu - rekla je Maja.
Zato je i ljut - rekao je Đedović.
Ko je rekao da sam ja zbog toga ljut? - reagovao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni Maja - rekao je Marko Đedović.
Ti si mu rekla? - pitao je Janjuš, Maju.
Zbog čega da je ljut? On je sinoć mislio da sam flertovala preko stola, a on se pre toga naljutio za Milicu - pravdala se Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

A on se istripovao da si naručila pesmu Bivši za Miljkovića - rekao je Đedović.
Majo, ti možeš njih da praviš budalama. Đedoviću, sve laže! Što si me štipala Majo? - rekao je Janjuš.
Da vidiš! - pričala je Maja.

Više o svemu u nastavku.

Autor: S. K.