AKTUELNO

Ne odlaze svi sa lepim emocijama.

Drvo mudrosti u Rajski vrt pozvalo je i Stefana Karića, Lepog Miću, Erminu Pašović i Boru Santanu kako bi se oprostilo od njih i čulo njihove utiske.

Očekujem lep provod i u zagrljaj svog sina. I meni je puno srce. Ja želim da se zahvalim za sve stvari, nekad sam bila bezobrazna, ne kajem se ni sekunde, pozdrav za Baneta, ja sam tu gde ti nisi - rekla je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Očekujem dobar šou. Srećan sam, malo mi je žao što Milica nije tu. Puno mi je srce što sam došao dovde. Mića i ja smo jedini zadrugari koji smo ovde do kraja. Trud se isplati - rekao je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Foliranti su ostali ovde. Svi se foliraju osim nas sad ovde, osim Anabele i Jelene. Miljković je isto folirant, ušao je da isprovocira ljude ovde. Gagi se folirao da je dobar, ali saznali smo da je agresivan u životu. Svi su foliranti. Zbog nekih stvari sam ljut na samog sebe. Ivana, volim te puno - rekao je Karić.
Drvo, ti si kralj. Mi se vidimo u septembru. Bilo mi je drago što sam bio učesnik, mislim da sam dao svega koliko je trebalo - rekao je Lepi Mića.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video prilogu.

Autor: S.M.

#Zadruga