AKTUELNO

Sve joj sasuo u lice!

Maja Marinković je napustila "Zadrugu 3" i zauzela 13. mesto, a u studiju ju je sačekao njen otac Taki koji je bio veoma besan i ljut.

Foto: TV Pink Printscreen

To sam ja, blesava, pozitivna, ja moram da kažem, to sam dosta puta ponovila, uradila sam loše stvari, neki ljudi su možda uradili manje greške a prošli su lošije i oštrije. Jer ja nisam zla i radila sam iskreno sve. Sve sam muški podnela, i da nije bilo te njegove depresije, ja bih još lakše sve podnela. Stao je on ali klimavo - rekla je Maja.
Mi znamo da Maja ne laže, ja je nisam vaspitao nju tako, a on je od nje pravio lažova, to je isto pravio sa Šopićevom. Počeo je da ponižava Maju, ona se osetila poniženo i otišla na poligraf. To je ipak devojčica, kao i Luna što je prošla. To ne može da se opravda zaljubljenošću, ona ne zna šta sam ja prošao napolju - rekao je Taki.
Taki je poljubio Maju, rekao je da će joj oprostiti - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

On mene voli najviše na svetu, ali bi trebalo da me razume jer je i on emotivan, ima veliko srce, znala sam da će mi oprostiti - rekla je Marinkovićeva.
Znate koliko sam plakao, ali sad sam tako povređen, izvinjavam se drugoj strani i svim ženama koje je Maja povredila. Ima ona i veliku podršku ima onih koji je podržavaju, ali ja ne podržavam. Ona je odrastala bez majke, ne želim da Janjuševo dete odrasta bez oca... Pusti čoveka da ide svojoj ženi. On tebe ne voli, on se folira sve vreme - naveo je Majin otac.
On ima sigurnost pored žene, imaju dete, 10 godina su u braku, ali ako nekog voli ne može da mu uradi takvu stvar. Ako on tako odluči, ja ga pustiti da ide svojim putem - navela je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Da on meni priđe i da mi kaže jednu reč, ne bih voleo to da doživim - rekao je Taki.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga