AKTUELNO

I dalje veruje u njihovu ljubav.

Naredna takmičarka koja je napustila "Zadrugu 3" je Tara Simov, koja je superfinale napustila kao petoplasirana.

Foto: TV Pink Printscreen

Hoću da se zahvalim svojoj podršci i Mateji što je tu, ne skidam oči sa njega. Hvala svim ljudima što su glasali i što su me doveli dovde. Mene moje greške jedu iz dana u dan, svaka izgovorena reč, svaka psovka, što sam sumnjala u Mateju - rekla je Tara.
Ovo nam je od fanova, poslali su nam za sedam meseci - rekao je Mateja i uručio joj buket.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam očekivala presrećna sam, pomešane su mi emocije, srećna sam, ljuta sam, besna sam. Mislim da će Mensur odneti pobedu, a moja najveća želja je da Anabela pobedi. Mislim da što se tiče podrške da će Iva i Mensur biti tu negde. Najveće iznenađenje je njihova ljubav koja je opstala do kraja, rekla sam da ću ja da im sredim ako nemaju gde, očekivala sam da će da puknu, ali na veliko iznenađenje opstali su. Najveće neprijatno iznenađenje mi je Mina Vrbaški. Sada smo Mateja i ja imali kratak razgovor, rekao je da se razočarao u mene, nije mi odgovorio da li me voli, to je lažovčina jedna mala - rekla je Simova.

Foto: TV Pink Printscreen

Imali smo Mateja i ja razgovor, da se razočarao, da sam ga slagala za dosta stvari, da sam ga pljuvala posle svakog raskida, da je svestan koliko ga volim, demantovao mi je da su se njegovi roditelji oglašavali, ali mi na pitanje da li me voli, nije odgovorio... Jeste, to su bile bele laži, ali kad sumiram sve odrasla sam u Zadruzi, sazrela sam, govorila sam da sam tužna i da hoću kući, a kad sve sumiram dobro mi je donela, udebljala sam živce - dodala je Tara.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga