AKTUELNO

Niko ne bi rekao da će biti ovako.

Marko Miljković je u večerašnjoj emisiji "Zadruga - narod pita" otrkio da se nije video sa Anabelom Atijas.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja se nisam video sa Anabelom, za Lunu nisam siguran, ne bih mogao da tvrdim. Ne znam, za takve stvari će morati neko vreme da prođe i da li ćemo uspeti da nađemo zajednički jezi, ne znam. Pustićemo vreme da se sve stiša. Ja sam dao sve od sebe da sa njom komuniciram i da spustim loptu. Imali smo taj fin razgovor posle Zadruge 2, ali nešto se poremetilo što se nje tiče. Možda bi to samo pogoršalo situaciju, ne znam šta će biti u budućnosti - naveo je Miljković.

Foto: TV Pink Printscreen

Voditeljka Dušica Jakovljević zatim je upitala i drugog gosta Mensura Ajdarpašića kako je prošao njegov susret sa majkom njegove devojke Ivanom Vrbaški.

Kad sam izašao bili su mi Mina, brat na telefonu majka i brat. Mina je došla po mene. Spekulisalo se da li ću kod brata ili kod Mine, ja sam odlučio da odem kod Mine. Nismo kod nje spavali, uzeli smo apartman. Oni su došli, pokupili su me, otišli smo tamo, bila je najnormalnija komunikacija, neke stvari smo zamerili jedni drugima, sve se to da rešiti. Biće sve kako treba. Poštovanje za sad postoji. Ja sam napolju dugačiji nego unutra. Nikad napolju ne bih rekao ništa loše za nju, ispričali smo se. Uglavnom nismo mnogo o lošim temama pričali - rekao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga