AKTUELNO

Razgovarali su o problemima u svojim vezama.

Gosti u večerašnjoj emisiji "Narod pita" na televiziji Pink su Mensur Ajdarpašić i Marko Miljković.

U emsiji je prikazan prilog svađa između Lune Đogani, Mine Vrbaški, Marka Miljkovića i Mensura Ajdarpašića.

Dosadno mi je da se raspravljam sa Markom. Trulo mi je jer smatram da sam te već provalio. Volim da se raspravljam sa ljudima koji imaju malo jače argumente od tebe. Ovako sam već rešio. Ne znam zašto mi osporava i smeh i plač. Mislim da ne treba da se raspravljam sa tobom, ljudima je sve jasno. Mogu da te razumem, ali neću uvažiti to što pričaš. O nekim stvarima pričaš, a ne možeš. Tvoja reč nema težinu kod mene - rekao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si meni zanimljiv. Ja tebe gledam kroz zabavu. Ja sam hteo da prekinem tvoj smeh u situaciji sa Erminom i Borom. Tebi je sve trulo, a toliko si uznemiren da ne možeš da komentarišeš. Napravio je ljubomornu scenu na relaciji Luna-Mensur. Ti si konstantno imao probleme sa gledanjem. Ima li težinu to što nazivaš devojku k*rvom? - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Dušica ih je pitala za sukobe sa njihovom devojkama.

Ja takve stvari nisam govorio Luni. Ti bi trebao da pustiš da prođe - rekao je Marko.
To nisam sve trebao da izgovaram. Stvarno je žalasno kad to čovek radi. Ja sam bio zaluđen njom, ja ništa drugo nisam video. Ja sam se tako bio zaljubio da to nije bilo zdravo. Ja sad to više ne radim, ja je ne vređam, ne psujem je. Rekao sam joj da te svari koje sam joj tamo rekao neću više nikad reći. Ja sam joj dao drugu šansu. Ja sam tako odgojen, da ne ostavljam nekoga kad mu je teško. Išao sam po svojim osećanjima, ništa me nije zanimalo. Zašto bih lagao sebe? Jedno vreme je Mina išla tamo gde se ne može. To je poruka ljudima da ne sile kad ne ide. Ja sam prvi za promenu kod sebe, ako ima nešto da se menja. I da se pokajem za neke stvari. Moja podrška Minu ne podržava. Ni njena mene - rekao je Mensur.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video prilogu.

Autor: S.M.

#Zadruga