AKTUELNO

Zadrugari otkrili još novih detalja.

U večerašnjoj emisiji "Narod pita" na pitanja voditeljke Dušice Jakovljević i gledalaca odgovaraju Marko Đedović, Tara Simov i Mateja Matijević.

U emisiji je prikazan prilog svađa Đedovića i Ivane Šopić. Marko je, naravno, imao komentar.

Isto kao i tada gledam na tu situaciju. Na klipu ovde može da se vidi da je Janjuš branio Ivanu, kao neko prst u oko da mu je stavio. Vrlo je jaka emocija tu bila. Ivana je imala sujetu posebno kad je Jelena Pešić. Ivana se pogubila, kad oseti emociju ona se izgubi. Ima ružnu osbinu, a to je, kada ona pomisli da ti nečim ugrožavaš nešto njeno ona tada puca iz svih sredstava. Ona ne sagledava realno situaciju. Ako te niko ne napada, od čega se braniš? Ja nisam dužan da slušam ako ti tako misliš. Ona nije gledala suštinu, bavila se formom. Jelenu je ovde napala bez razloga. Mislila da je zaljubljena u Filipa. Nerealno je sagledavala situaciju i kad je Kija bila u pitanju. Ivana se našla uvređnom, ona preteruje kad se brani. Prijatelji moraju poštovati izbor. Kija je rekla to, ali nikog nije uvredila - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Dušica je pitala Taru i Mateju kako se nose sa komentarima podrške.

Njegova porodica je bila uz mene. Sestra me je podržavala i kad sam grešila. Dalja rodbina i neki drugovi me nisu podržavali. Moj otac je imao ružniji utisak o situaciji. Mama je ispričala neke ružne stvari o Mateji i ja sam joj to zamerila. Tata je rekao da Mateja i ja dođemo u Skopje, pozvan je da bude gost. Ja sam se njegovima izvinila. Uživo sam se zbunila, izgubila sam se. Stidim se nekih svojih postupaka - rekla je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Volim kod nje kad sve lepo sroči. Volim što je elokventna, ja sam već rekao da sam sapioseksualac. Moji se nisu oglašavali, a sestra je jednom podlegla pritisku. Što se tiče njene majke, neću da komentarišem - rekao je Mateja.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video prilogu.

Autor: S.M.

#Ivana Šopić

#Marko Đedović

#Mateja Matijević

#Tara Simov

#Zadruga