AKTUELNO

Nakon velike ljubavi, kojoj smo svi bili svedoci, usledio je period patnje, a zadrugarka se i dalje ne miri sa istinom da je izgubila svoju bitku za ljubav prema Matijeviću.

Bivša zadrugarka Tara Simov tokom gostovanja u emisiji ,,Zadruga - Narod pita" objavila je konačnu odluku da neće biti u vezi sa Matejom Matijevićem, zbog čega su podigli veliku prašinu među njihovim obožavaocima.

Foto: TV Pink Printscreen

Podsetimo, Tara i Mateja započeli su ljubavnu vezu u rijalitiju ,,Zadruga 3", pa i pored svih problema sa kojima su se suočili, zadrugarka se borila svim silama da mu pokaže i dokaže svoju ljubav. Međutim, po izlasku sa velelepnog imanja, Mateja nije krio da se razočarao u neke postupke svoje sad već bivše devojke, o čemu je govorio pred našim kamerama, a šta je rekao možete pogledati u nastavku teksta.

Foto: TV Pink Printscreen

Iako je delovalo kao da ne pati tokom emitovanja emisije, izgleda da Tara ipak još uvek nije raskrstila sa emocijama koje oseća prema Matijeviću. Na društvenoj mreži Instagram zadrugarka je objavila sliku, a po rečima se može zaključiti da ih je posvetila baš Mateji.

- Nisi ti mene nikada voleo, samo si voleo to kako sam ja tebe volela - napisala je Tara.

Foto: Instagram.com/tarasimov

Autor: O. Bogdanović

#Zadruga