AKTUELNO

Nakon priloga Janjuš je otkrio šta oseća prema Maji.

Priliku da odgovaraju na pitanja publike i voditelja Darka Tanasijevića večeras u emisiji "Narod pita" imaju učesnici "Zadruge 3", Marko Janjušević Janjuš, Maja Marinković i Ivana Šopić. Maja Marinković još jednom se nadovezala na svoj odnos sa Janjušem.

Stigli smo do toga da je meni lakše otkad se ova priča završila. Da ne ostanem nedorečena, ili da ispadnem veštica... Ja ne bih imala problem da je on meni rekao da želi da se vrati ženi, a govorio mi je da me voli. Za mene to nije ljubav, imala sam iluziju, iz dana u dan sve više i više otvaram oči. U zatvorenom prostoru i kad hoćeš da završiš, ne možeš. Ovo nije bila ljubav sa njegove strane. Mislim da me nikada nije voleo. Njemu to nek ide na obraz. Ja isključivo govorim o svojim osećanjima. Volela sam ga, bila sam iskrena u tome. Izmanipulisao me je, hajde da sam mu prva. Njegova trajna osobina je da je ženskaroš - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

U emisiji je prikazan prilog Janjuševe i Majine veze.

Pogledao sam ovo. Gledam ovo svakog dana po tri, četiri sata. Bude mi toplo, raznežim se, dođe mi da opet uđem u "Zadrugu". Vrate mi se emocije. Ne, ne volim Maju. Voleo sam je kao čoveka, ali sada ne - prokomentarisao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam bila iskrena. Da mi nije bilo lepo, ja te stvari ne bih radila - rekla je Maja o prilogu.

Kako je to izgledalo, pogledajte u video-snimku u nastavku teksta.

Autor: S.M.

#Zadruga