AKTUELNO

Tenzija ne jenjava!

U nastavku emisiji ,,Zadruga - Narod pita" gledaoci su se obratili Maji Marinković, Ivani Šopić i Marku Janjuševiću Janjušu.

Foto: TV Pink Printscreen

Majo, razočarala si me, bila si kraljica prošle godine sa šerpom. Žao mi je tvog oca, ne znam šta će ti ovo blamiranje, ti si mlada devojka. Šta će tebi ove stvari? Ali ti i dalje praviš greške - rekla je gledateljka.
Ja sam sa njim završila, ovo sada što je ispričao čuli smo već. Apsolutno se stanje neće promeniti, ja se izvinjavam svim ljudima koje sam razočarala, ispala sam kontradiktorna. Nema opravdanja, krivo mi je sve, ali iskreno, ove priče koje on priča su čiste laži, pokušava da napravi žrtvu. Meni je muka od toga! Otvorila sam oči sada - odgovorila je Maja.
Nisi Majo, nisi otvorila, Majo ti vređaš svog oca, koji ti je život posvetio! Zato neću ništa da ti kažem, što bih ti rekla kao svom detetu. Da li ti misliš da imaš budućnost sa Janjušem? Njegova žena ništa nije kriva. Janjuše, ja sam sedela sa tobom i Krunom, takve si gluposti pravio. Tebe je Mića naterao da se zakuneš u dete, ja sam mislila da će se povući? Šta je tebi Lepi Mića rekao, da li te je nagovorio sa Majom? Rekao ti je kada izađete, da idete zajedno kod Ene, ima klip Janjuše, prema tome, nikada Lepi Mića protiv tebe lično Maju gurao! Majo, Luna nije dobar primer ni za koga - nastavila je gledateljka.
Nemam budućnost i ona nije ništa kriva! Ti si zaboravio da imaš svoju ženu dok si bio unutra, ali si sada provaljen! Nije narod ograničen, sad možeš da glumiš ovde žrtvu od dva metra - dodala je Marinkovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: O.B.

#Zadruga