AKTUELNO

Turbulentno!

Nakon poziva Lazara Čolića Zole koji je otkrio da je Iva Grgurić imala pik na Stefana Karića još pre ulaska u ,,Zadrugu 3", usledila je žestoka svađa pobednice sa rijaliti magom Lepim Mićom.

Naime, Mići je smetalo to što je Iva imala arogantan stav prema Zoli, koji je izneo svoje tvrdnje, koje je ona demantovala, te ju je počeo vređati kao nikad do sada, zbog čega je reagovao i njen dečko Filip Đukić.

Foto: TV Pink Printscreen

Neću da se svađam sa čovekom, ako ima proverene dokaze, mada ja ne znam da li su proveri dokazi - rekla je Iva.
Čovek ti kaže da si rekla jednom čoveku! Evo sad ti je rekao! Kaže fino Miona da si joj objasnila sve, rekla si i vreme i mesto i sve! Nemoj biti tako bezobrazna! Ti si meni plakala 100 puta i tražila pomoć, a ovde govoriš: ,,Može mi se", ti si jedna takva k*rvetina i dr*lja! Meni je čovek rekao da se ti j*beš za pare i ja treba da mu verujem? Saslušaj šta ti se kaže! - uzvratio je Lepi Mića.
Ti si rekao da se ponašam bezobrazno i ja sam ti odgovorila da mi se može - dodala je Grgurićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Tako k*rva rade, kao ti što rade! Jesi li ti Cezar? Filip pored tebe ne vidi ništa, kada te je vređao Stefan, ćutao si kao p*čka! -
Mićo, sačekaj sada! O'ladi malo, puši k*rac sada ti! Evo ti odmah demant, ti kažeš da si joj jedini pravi prijatelj u Zadruzi, Stefan to nije rekao! - uzvratio je Đukić.
Popuši mi k*rac! Meni to ne možeš! Ja znam dobro kako si se ponašala kada si došla, bila si simpatična, sada si postala medijska aždaja! To rade samo devojke jako kvarne i bezobrazne, ja nikada ne bih u životu ovo ne bih tebi rekao, ti si kao mene zgazila, ja sam te stvorio budalo budalasta! Meni si kao p*čka plakala zbog Stefana! Svi vi mi se napušita k*rca! - urlao je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga