AKTUELNO

Da li ovo ostaje posle ljubavi?

Emisija "Zadruga - Narod pita" i dalje traje, a večerašnji par je od samog početka u sukobu mišljenja, te, ostaje da sa gledaocima otkrijemo šta se zapravo krije iz trenutnog odnosa Ivane Šopić i Stefana Karića.

Foto: TV Pink Printscreen

Kod njega mi je bilo super, od strane svih, i Osmana i Kristine. A posle je rekao (Osman) da je to moja poslednja kafa, to znači da je planirao naš raskid, da je znao da ćemo mi raskinuti. Mislila sam da je neko kome ne može otac da diriguje šta će raditi, ali sad sam ubeđena da može - rekla je Ivana.
Ivana je znala da nikad ovakvog momka nije imala i da joj ja mogu pružiti sve što niko nije. Ali ovaj grad je jako mali, sve se sazna. I priznala mi je spolja sve što me je slagala unutra! - odgovorio je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si zlo! Zakuni se u majku da me nisi ništa slagala! A sad pucaš, zašto pucaš? Sve sam ja vas stvori. - pitao je Karić.
Pa, zašto onda nisam bila prva? - pitala je Ivana.
Zato što nisi zatrudnela! - odgovorio je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa, dobro, reci, da li je sponzoruša ili prostitutka, zbog čega si raskinuo? - pitao je Milan Stefana, a on je ostao uzdržan.
Ne, ja ga hoću pitati da li me još uvek voli - dodala je Ivana.
Ne, kao čoveka te volim, ali su se emocije ugasile - bio je surovo iskren Stefan.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Što se Osmana tiče, ne shvatam ga ozbiljno, posle svega i što je pisao, ja ne mogu da ga shvatim kao ozbiljnog čoveka - rekla je Ivana na pitanje o Osmanu Kariću.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga