AKTUELNO

Da li će se ovo ispuniti?

U večerašnjoj emisiji ,,Zadruga - Narod pita" bivši ljubavni par Ivana Šopić i Stefan Karić izneli su sve detalje o raskidu.

Naredna gledateljka bila je podrška i Ivani, i Stefanu, ali ovog puta napravila je izuzetak i ipak zauzela stranu Šopićeve.

Foto: TV Pink Printscreen

Ivana je od prvog do poslednjeg dana, sa svim svojim grekama i manama, a Stefan je ušao da pokaže da nije tatin sin, a posle pet dana je pokazao da jeste tatin sin. Kada je bilo reč o raskidu, nije Ivana rekla da ste raskinuli, nego je Darko pročitao status tvog oca, što znači da je tvoj otac vedrio i oblačio! Samo jednu stvar, da je Stefan stao iza svega toga i ispao kao muškarac do kraja, da je najgora, to bi sve bilo okej. On je znao kakva je Ivana i trebao je da ostane muškarac. Toliko ju je izvređao večeras, tvoj otac je najavio raskid i šta je Ivana trebala da kaže na to? Osman je toliko popljuvao Ivanu, ali opet kažem, Ivana ima i mane i vrline i o tome je otvoreno pričala, nije skrivala. Ja imam i žensko i muško dete, kada bi moje žensko dete prodalo ovako muško kao što si ti Ivani uradio, ja ne znam šta bih uradila. Kako se nije potegla tema o nanogici napolju? - upitala je gledateljka.
Kako tatin sin da ima nanogicu, sad ne razumem? - uzvratio je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ma ti si trebao do kraja da je zaštitiš. Ti lažeš sebe, vidi se koliko je ti voliš. Tvoj stav posle raskida je toliko nenormalan i neprirodan, da to sada ne pije vodu. Prozivanje za koje kakve ljude, to smo se od Osmana saznali, od Ivaninih roditelja nismo to čuli, jer se oni nisu ni oglasili. Volela bih da iza mog sina stane nekog, kao što je Ivana stala iza tebe. Ali ne bih volela da iza moje ćerke stane kao ti. Toliko si mi drago dete, da ja ne mogu da verujem. To što si pročitao poruke od prijatelja, to je toliko sramno. Zamisli koliko je Ivana dobila poruka za tebe - nastavila je gledateljka.
Ja prvi put čujem sada da neki njeni prijatelja ne podržavaju našu vezu ili mene. Ja konstantno dobijam poruke od svojih prijatelja - pravdao se Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ma ja nikada ne bih pročitala poruke, bre - ubacila se Ivana.
E tu je razlika između tebe i Stefana. Pogledaj emisiju koliko puta si ti nju večeras uvredio. Uopšteno potenciranje ko je i šta je ona, je l' ti misliš da si zlatan? Ali nju si predstavio kao najgoru, nisi ni ti, ni ona zlatni, ali ne možeš nju predstaviti kao najgoru! Ja nisam od onih klinaca koji se kače na Instagram grupe, to sam prevazišla. Ja ne znam kako misliš da te ostale devojke ozbiljno shvate, jer će svi reći da si tatin sin, a zato si i ušao, što je najgore. Ivana dete, mnogo te volim, vratiće se on. Stefane, jednom si voleo i sada si napravio istu grešku. Ona njega nije vređala, to je bio odgovor na tvoju akciju. Ja kažem da će se desetog avgusta pomiriti. On je muško, to mora da shvati - dodala je gledateljka u svom uključenju. Reci mi Stefane tvoj komentar na to što je tvoj otac najavio raskid? - upitala je gledateljka.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Pitali su ga za mene, on je rekao da je to poslednja kafa koju sam popila - ponovila je Ivana.
Nisam ja to video, on je to komentarisao nečije objave. Ja stvarno ne ulazim u komentare, nisam znao da je to objavio. To su oni ljudi koji te podržavaju, ali to je u komentarima - odgovorio je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga